![]() |
کرک کردن پسورد فایل های Pdf
کرک کردن پسورد فایل های PDF به همراه پلاگین های فایرفاکس شکستن رمز فایل های پی دی اف http://bp1.blogger.com/___nApXIZ5as/...-Remover_1.png PDF Password Recovery . +FlashGot +Del.icio.us Links checked on 28/01/09 by link checker bot |
با سلام
من یک فایل پی دی اف دارم که روی سی دی باز میشه و نمیشه ازش پرینت یا کپی تهیه کرد و فقط از آکروبات روی سی دی خودش رو باز میکنه فایلها و داریکتوریهای موجود در سی دی اینهاست. ممنون میشم اگر کمکم کنید Acrobat 6 additional materials FileOpen Autorun Folaunch TRANS.TBL فایل در دایرکتوری Pdf قرار داره که همراه اون یک فایل دیگه به نام TRANS.TBL وجود داره |
براي دانلود نود 32چه كار كنم مراحلش رو توزيح بده
|
با سلام
من یک فایل پی دی اف دارم که روی سی دی باز میشه و نمیشه ازش پرینت یا کپی تهیه کرد و فقط از آکروبات روی سی دی خودش رو باز میکنه فایلها و داریکتوریهای موجود در سی دی اینهاست. ممنون میشم اگر کمکم کنید Acrobat 6 additional materials FileOpen Autorun Folaunch TRANS.TBL فایل در دایرکتوری Pdf قرار داره که همراه اون یک فایل دیگه به نام TRANS.TBL وجود داره |
یعنی چی نمیشه ازش کپی گرف ؟
خوب با adob بازش کن بعد از تو file ؛ save a copy رو بزن |
اگر با راهی که خانم لیلی نوشت نتونستی این کار رو بکنی
این راه رو تست کن : این نرم افزار رو کلا هر کسی باید داشته باشه : نقل قول:
بنابراین شما نصبش کنین فایل رو از روی سی دی باز کنین دکمه CTRL+P رو بزنین و CUTEPDF رو بزنین ببینین براتون خروجی میده یا نه ؟ |
اکنون ساعت 08:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |