![]() |
آموزش فلش
با حول و قوه الهي قصد آن را دارم كه يك سري مطالب در خصوص آموزش نرم افزار فوق العاده فلش را به نظر شما عزيزان برسانم .
اين آموزش در حال حاضر در 250 صفحه و به صورت مبتدي تا سطح جامع و پيشرفته بوده و به احتمال زياد به درد خيلي ها خواهد خورد . سعي مي كنم فايل wORD و يا pdf آن را نيز برايتان بگذارم . خوشحال مي شوم بعد از خواندن اين تايپيك نظرتان را بدانم ...... |
حتما
خوش حال خواهیم شد مفید خواهد بود برای کسانی که به طراحی کلیپ یا انیمیشن علاقه دارند موفق باشید |
سلام مي خواستم اين مبحث را به صورت فصلي در تايپيك قرار دهم اما بلد نيستم.
|
شما در تاپیک جدیدی که ایجاد کرده اید کارتون رو ادامه بدید در نامه خصوصی هم با من در تماس باشید مشکلتونو مطرح کنین تا توضیح بدم قاعدتا نباید مشکل خاصی داشته باشید این تاپیک رو قفل و تا چند ساعت آینده پاک میکنم شما کارتون رو در اون تاپیک جدید تون ادامه بدید
|
سلام من يك مبحث جديد به نام آموزش ساخت گاو در تري دي مكس ايجاد كرده ام اگر نياز است نام لينك اصلي آن را بياورم
|
فکر کنم متوجه شدم منظورتون چی بود
شما میخواید هر آموزش در یک تاپیک جدا باشه مثل همین قبلی که ایجاد کردید ( طراحی گاو در تری دی ) اینطوری هم خوبه ایرادی نداره موفق باشید ادامه بدید ظاهرا با این تاپیک دیگه کاری نخواهیم داشت |
سلام .خداخیرتان بدهد .کاربسیارعالی و پسندیده ای است .مخصوصا اگرکاربردی و بصورت پروژه ای باشد و مستمر. متشکر
|
اکنون ساعت 01:00 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |