پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار موسیقی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=58)
-   -   «حسين عليزاده» براي جنايات صدام در كردستان عراق موسيقي مي‌سازد (http://p30city.net/showthread.php?t=684)

دانه کولانه 10-12-2007 08:35 AM

«حسين عليزاده» براي جنايات صدام در كردستان عراق موسيقي مي‌سازد
 
«حسين عليزاده» براي جنايات صدام در كردستان عراق موسيقي مي‌سازد


حسين عليزاده»در گفت‌وگو با خبرنگار موسيقي فارس گفت:يكي از موسيقي‌هاي كه قرار است بسازم مربوط به يك فيلم مستند كردي در خصوص جنايات صدام است.در واقع اين فيلم تنها مستند در خصوص قتل عام صدام در كردستان عراق است و من نيز بسته به مضمون آن بايد فضاي فكري‌ام را تغيير دهم...
وي افزود: موسيقي نخستين فيلم بلند«بهنام بهزادي» نيز با عنوان «تنها دوبار زندگي مي‌كنيم»به من تحويل داده شده كه به زودي بايد ساخت آن را آغاز كنم.
اين نوازنده در خصوص روي آوردن به موسيقي فيلم گفت: من از كودكي و قبل از اينكه موسيقي را بشناسم،مقوله فيلم برايم زيبا بود و در راه گرايش به موسيقي فيلم برادر بزرگم نقش بسزايي داشت.اولين برخوردهاي من و دوستانم با فيلم اين بود كه جلوي سينما در سطل آشغال بريده‌هاي فيلم را پيدا مي‌كرديم آنها را سر هم مي‌كرديم و با پرژكتورهايي كه خودمان با جعبه مي‌ساختيم،آنها را روي ديوار مي‌انداختيم و مي‌ديدم.
اين آهنگساز ادامه داد: سينما برايم يك افسانه،افسون كننده و زيبا بود. موسيقي فيلم براي من حتي از زماني كه هنوز موسيقي را شروع نكرده بودم، برايم سحرانگيز بود.
«عليزاده» در خصوص روند ساخت موسيقي‌هاي فيلم خود تصريح كرد: اولين تجربه موسيقي فيلمم را اول انقلاب با فيلم «چوپانان كوير» آقاي «محجوب» آغاز كردم كه البته آن فيلم اكران نشد.بعد از اينكه «نينوا» را در سال 61 ساختم،بسياري از كارگردانان مختلف به من پيشنهاد كار كردند و من نيز در جواب مي‌گفتم من موسيقي كار نكرده‌ام.بعد از آن پافشاري زنده ياد «حاتمي» من را بيشتر به سوي موسيقي سوق داد.
وي با اشاره به موسيقي فيلم گبه افزود: اين فيلم از نظر موسيقي خيلي به من درس داد.وقتي اين فيلم را براي ساخت موسيقي به من دادند،ديدم خود فيلم موسيقي دارد چرا كه كوچ،رنگها و اصوات موجود در فيلم همه موسيقي بود و من تم موسيقي‌ام را از هي هي چوپان گرفتم و كوچ را اركستري در حال حركت ديدم و از آن شروع كردم و موسيقي‌اش را ساختم.
اين نوازنده تار بيان داشت: بعد از گبه موسيقي فيلم «زندگي و ديگر هيچ»كيارستمي را ساختم كه به بعدها به صورت آلبوم آواي مهر منتشر شد.
«عليزاده» در خاتمه خاطر نشان كرد: هر صدا و موسيقي‌اي از يك اتفاق مي‌آيد و هر لوكيشني كه انتخاب مي‌كنيد،اتفاق موجود در آن نيز از يك فرهنگ و موسيقي سرچشمه مي‌گيرد.
منبع : خبرگزاری فارس


اکنون ساعت 09:53 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)