پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   پزشکی بهداشتی و درمان (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=34)
-   -   براي حفظ قرنيه به برف نگاه نكنيد (http://p30city.net/showthread.php?t=7136)

shabhaye_mahtabi 12-21-2008 05:25 PM

براي حفظ قرنيه به برف نگاه نكنيد
 
رئیس انجمن چشم پزشکی ایران؛
برای حفظ قرنیه خود به برف مستقیم نگاه نکنید
نگاه کردن مستقیم به برف به ویژه در زمان تابش آفتاب به دلیل اشعه ماوراء بنفشی که ایجاد می کند به چشم آسیب می رساند و در صورت عمیق بودن به زخم قرنیه منجر می شود.

دکتر هرمز شمس در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز اظهار داشت : میزان تشعشع نور در مناطق برفی بیش از زمان های غیر برفی است و افرادی که به ویژه در زمستان به کوهنوردی و ورزش اسکی می پردازند باید از نگاه مستقیم به برف پرهیز کنند و حتما از عینک های مخصوص ضد اشعه ماوراء بنفش استفاده نمایند.
وی گفت : آسیب های ناشی از نگاه مستقیم به بازتابش برف سطحی است و در مدت 48 ساعت قابل درمان است اما در صورت عمیق بودن و نفوذ به شبکیه باعث سوختگی ، خونریزی و تخریب قرنیه خواهد شد.
رئیس انجمن چشم پزشکی ایران افزود : سوز و سرمای زمستانی نیز می تواند باعث بسته شدن مجاری اشکی برخی از افراد شده و عفونت های چشمی ایجاد کند همچنین سرما خوردگی و آبریزش ناشی از ان می تواند موجب التهاب های چشمی شود.

با تشكر فريبا


اکنون ساعت 06:12 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)