پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   عکسهای جالب و دیدنی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=62)
-   -   ماشینی سریعتر از گلوله!!! (http://p30city.net/showthread.php?t=7901)

LolliPop 01-14-2009 12:05 PM

ماشینی سریعتر از گلوله!!!
 

اندی گرین در سال 1997 گوشه ای جدید از تاریخ را ساخت. او آن سال ماشینی با قدرت جت ساخت که به سرعت 1228 کیلومتر بر ساعت می‌رسید. حالا او افکار هیجان انگیزی را در سر دارد. ماشینی با سرعت 1610 کیلومتر!!!

http://1.bp.blogspot.com/_Fsl0VAat4z...odhoundssc.jpg

این کوچولو که فکر میکنم با نام سگ شکاری شناخته می شود از یک راکت استفاده میکند که به وسیله یک موتور Typhoon-Eurofighter قدرت می گیرد.

http://4.bp.blogspot.com/_Fsl0VAat4z...odhoundssc.jpg

بچه‌های تیم حدود 18 ماه است که در حال کار بر روی طرح این ماشین هستند و تمام تلاش خود را می کنند که سگشان بتواند در سال 2011 برای رکوردشکنی آماده بشود.

ریچارد نوبل، سرپرست پروژه سگ شکاری به BBC News گفت: این یکی از هیجان انگیزترین چیزهایی است که شما می توانید در زمین خدا انجامش بدهید!

سریعتر از یک گلوله!

تنها چیزی که مطالعات اولیه نشان میدهد این است که این ماشین چقدر چالش برانگیز خواهد بود.
Bloodhound SSC با 12.8 متر طول و 6.4 تن وزن قرار است سریعتر از گلوله شلیک شده از یک کلت کمری حرکت کند یا بهتر بگوییم شلیک شود

http://1.bp.blogspot.com/_bJiU1xyMqt...hat-bullet.gif


برای به پرواز در نیامدن این ماشین - همانند ماشین های قدیمی که چرخشان در می رفت - از لاستیک هایی با قطر 900 میلی متر از جنس تیتانیوم خالص استفاده شده است.

اما چیزی که عاشقان ماشینهای سریع را مجذوب این رویای زیبا می کند چیزی نیست جز شتاب هولناک صفر-1050 مایل ( صفر تا 1690 کیلومتر ) که فقط و فقط رقم خارق العاده 40 ثانیه است!!! یعنی شما در 40 ثانیه فقط از سرعت صفر به 1690 کیلومتر برسید. سرعتی که تپش قلب مرده ها را هم بالا می‌برد!


اکنون ساعت 08:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.

Powered by vBulletin® Version 3.8.4 Copyright , Jelsoft Enterprices مدیریت توسط کورش نعلینی
استفاده از مطالب پی سی سیتی بدون ذکر منبع هم پیگرد قانونی ندارد!! (این دیگه به انصاف خودتونه !!)
(اگر مطلبی از شما در سایت ما بدون ذکر نامتان استفاده شده مارا خبر کنید تا آنرا اصلاح کنیم)