نمایش پست تنها
قدیمی 12-19-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران

کاشاني: نگفتم کرانچار 2 هفته فرصت دارد
سرپرست باشگاه پرسپوليس گفت: نگفتم کرانچار 2 هفته ديگر فرصت دارد، اما هر زمان که شرايط براي همکاري مساعد نباشد، از هم جدا مي شويم. حبيب کاشاني پس از پيروزي يک بر صفر مقابل پاس همدان اظهار داشت: از نتيجه راضي هستم، اما از نحوه بازي بازيکنان رضايت ندارم. در بعضي از نقاط همچنان داراي ضعف هستيم که بايد هر چه زودتر اين ضعف ها را برطرف کنيم. در بازي بعد بهتر خواهيم شد.

رحمتي راهي بيمارستان شد
مهدي رحمتي دروازه بان ملي پوش سپاهان در دقيقه 21 ديدار سپاهان و مقاومت پس از برخورد با هادي عقيلي، از ناحيه چشم آسيب ديد و جاي خود را به رحمان احمدي داد. در اين صحنه استوک هاي عقيلي با چشمان رحمتي اصابت کرد و وي آسيب ديد و با نظر پزشک اين تيم براي مداوا راهي بيمارستان شد.

کمک سازمان به پرسپوليس
سازمان تربيت بدني مبلغ 250 ميليون تومان را در اختيار باشگاه پرسپوليس قرار داد. اين مبلغ قرار است دوشنبه هفته جاري به عنوان بخش ديگري از مطالبات بازيکنان، در اختيار آنها قرار گيرد.

عيادت قطبي از حجازي
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران به عيادت ناصر حجازي رفت. افشين قطبي سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان به همراه اصغر حاجيلو، سرپرست تيم ملي صبح ديروز به ديدن حجازي در بيمارستان کسراي تهران رفت. حاجيلو در اين باره گفت: ملاقات قطبي با حجازي مدت يک ساعت طول کشيد که حتي باعث شد برخي افراد ديگر که براي ديدن او آمده بودند، امکان ملاقات با وي را پيدا نکنند. حجازي از ديدن قطبي بسيار خوشحال شد و فکر مي کنم ملاقات هيچ کسي با او به اين اندازه به طول نيانجاميده بود.

ورزش روي آنتن
شبکه سوم سيما درنظر دارد مسابقات زير را به صورت مستقيم پخش نمايد:
امروز:بارسلونا - استوديانتس ساعت 30:19
فيورنتينا - ميلان ساعت 15:23
فردا:رئال مادريد - ساراگوسا ساعت 15:1 بامداد
وستهام - چلسي ساعت 30:19
اينتر - لاتزيو ساعت 15:23

حنطه: ميثاقيان استاد من است
سرمربي پيام خراسان رضوي گفت: اکبر ميثاقيان استاد من است اما ديدار با شهرداري تبريز مثل ساير بازي ها است. علي حنطه اظهار داشت: چون بازي در شهر تبريز برگزار مي شود و اين تيم در صدر جدول قرار دارد کارمان مقداري سخت شده اما تيم من به حالت فني و تاکتيکي به شرايط دلخواهم رسيده و توانايي شکست هر تيمي در شهرش را داريم.

عنايت: محتاج ترکي نيستيم، نازش را هم نمي خريم
محسن ترکي، داور بين المللي فوتبال ايران که پس از سال ها داربي پايتخت را سوت زد، چند هفته اي است که در رقابت هاي ليگ برتر داوري نمي کند و همين موضوع شايعات مختلفي را در مورد اختلاف او با کميته داوران به وجود آورده است.
مسعود عنايت، رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال در مورد غيبت چندهفته اي ترکي حرف هايش را اين گونه آغاز مي کند: «در هفته هاي اول او به ما گفت که سرما خورده است و آمادگي لازم را براي قضاوت ندارد. چند روز پيش هم که با ترکي حرف زدم او باز هم تاکيد کرد که فعلا شرايط داوري را ندارد. البته خوشبختانه بايد بگويم که ما محتاج هيچ داوري از جمله ترکي نيستيم و ناز هيچکس را نمي خريم. شايد در سال هاي گذشته فقط عده معدودي از داوران به اجبار بايد بازي ها را سوت بزنند ولي الان ديگر اينطور نيست و اگر به عنوان مثال ترکي، مسعود مرادي يا داوران ديگري نباشند ما قضاوت را به تورج حق وردي، احمد صالحي و ديگر داوران مي دهيم.»
عنايت در مورد اين موضوع که مي گويند ترکي به خاطر معرفي نشدنش به عنوان داور بين المللي اول ايران ناراحت است، تاکيد مي کند: «ترکي داور بي حاشيه اي است و من به او علاقه مندم ولي بايد در اين مورد توضيحاتي بدهم. از نظر فيفا و AFC مسعود مرادي، داور اول ايران است و در سال هاي اخير بازي هاي حساسي را در خارج از کشور قضاوت کرده است. آيا اگر ترکي را به عنوان داور اول معرفي مي کرديم، اين موضوع دهن کجي به فيفا نبود؟ ما در سال 2008 و در حالي که مسعود مرادي سه ماه محروم شده بود، ترکي را به عنوان داور اول معرفي کرديم ولي فيفا مسعود مرادي را جزو کانديداي قضاوت در جام جهاني 2010 قرار داد و او از داوران و کارنامه آنها شناخت دارد.»
عنايت در پايان در مورد حرف هاي فيروز کريمي که به قضاوت بازي داماش و شن سا اعتراض داشته و گفته که داور در اين مسابقه 300 اشتباه داشت، مي گويد: «فوتبال 90 دقيقه است و با حرف هاي کريمي داور بايد در هر دقيقه بايد بيش از 3 اشتباه داشته باشد. حرف هاي او واقعا خنده دار است و من نمي توانم جواب هر اعتراضي را بدهم.»

مرفاوي: شانس قهرماني استقلال کم نيست
تيم فوتبال استقلال باز هم در وقت هاي تلف شده گل زد و از يک شکست بيرون از خانه فرار کرد. استقلالي ها پس از شکست مقاومت سپاسي شيراز اين بار در اهواز و دقيقه 94 گل تساوي را به ثمر رساندند و اجازه ندادند فولاد به پيروزي دست يابد.
عبدالصمد مرفاوي سرمربي استقلال تهران جنگندگي و تلاش بازيکنانش را تا لحظات پايان بازي تحسين مي کند و مي گويد: «خوشحالم که بازيکنانم نااميد نشدند و تا دقايق و ثانيه هاي آخر به تلاش شان ادامه دادند. بازي در مجموع پاياپاي بود. ما نيمه اول خوب بازي نکرديم اما پس از گلي که فولاد به ثمر رساند توانستيم روند بازي را به سود خودمان عوض کنيم و سرانجام به گل تساوي برسيم.»
سرمربي آبي پوشان که به شدت با کمبود بازيکن مواجه است يکي از مشکلات اصلي تيمش را مصدوميت بازيکنان کليدي مي داند و اظهار اميدواري مي کند مصدومان هرچه زودتر برگردند: «ما در اين فصل مشکلات زيادي داشتيم که مصدوميت بازيکنان کليدي از مهم ترين آنهاست. اگر روانخواه، جباري و کوشکي و ديگر بازيکنان مصدوم به بهبودي برسند و به تيم برگردند وضعيت بسيار بهتر مي شود.»

درمان حجازي آغاز شد
آتيلا حجازي فرزند ناصرحجازي از آغاز درمان پدر خبر داد. او مي گويد: درمان پدر آغاز شده و اين مسأله طول مي کشد. همه ما اميدواريم با روحيه اي که ايشان دارد خيلي زود از پس اين بيماري بربيايد.

کاشاني با تشريح ماجراي هوار: از حقوق باشگاه نمي گذريم
سرپرست باشگاه پرسپوليس با انتقاد از رفتار غيرحرفه اي هوار ملامحمد به بيان جزئيات ملاقاتش با او پرداخت.حبيب کاشاني که پنج شنبه شب در هتل لاله و در جمع بازيکنان و کادر فني تيم فوتبال پرسپوليس صحبت مي کرد، با اشاره به رفتار عجيب و غير حرفه اي هوار، افزود: اواسط هفته، هوار از من درخواست ملاقات کرد که من نيز پذيرفتم. او به همراه مدير برنامه هايش به باشگاه آمد و دلايل غيبت خود را توضيح داد و ضمن پذيرش خطاي خود، از من درخواست بخشيدن جريمه 15 درصدي اش را کرد.کاشاني ادامه داد: به او گفتم که اين تصميم را کميته انضباطي باشگاه بر اساس مفاد قرارداد گرفته است و من مي توانم در کميته استيناف، آن را کاهش دهم. مطمئن باش اين موضوع را در کميته استيناف مطرح مي کنم. تو برو و در دو بازي آينده خوب ظاهر شو، تا بعد از 28 روز غيبت غير موجه، دليلي براي بخشش قسمتي از جريمه ات وجود داشته باشد.سرپرست باشگاه پرسپوليس تصريح کرد: با اين وجود هوار اعلام کرد يا همين الان تمام جريمه من را مي بخشيد يا قراردادم را فسخ مي کنم. پس از آن نيز فردي که همراه هوار بود برگه اي را درآورد و درخواست فسخ قرارداد خود را نوشت و به امضاي هوار رساند!
کاشاني افزود: پس از آن نيز به ما اطلاع دادند وي با ايراد اتهاماتي به باشگاه از ايران خارج شده است.وي تاکيد کرد: باشگاه پرسپوليس، باشگاه بزرگي است و چنين رفتارهاي غيراخلاقي و غيرحرفه اي در آن جايگاهي ندارد. ما پيگير حقوقي رفتار هوار هستيم و با رفتارهاي خارج از چهارچوب و تهديد، از حقوق باشگاه نخواهيم گذشت.

هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید