12-20-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران
ترکي: حرف زياد دارم اما فعلا سکوت مي کنم
داور بين المللي فوتبال ايران گفت: حرف هاي زيادي براي گفتن دارم ولي در اين شرايط نمي خواهم عليه کميته داوران حرفي بزنم.
محسن ترکي درباره موضع گيري هاي اخير کميته داوران در مورد وي و اينکه گفته مي شود او به حالت قهر حاضر به انجام قضاوت در ليگ برتر نيست، اظهار داشت: حرف براي گفتن زياد دارم اما فعلا ترجيح مي دهم سکوت کنم. به خاطر جامعه داوري صلاح نمي دانم حرفي بزنم.
وي درباره اينکه گفته مي شود از اينکه عنايت نام او را به عنوان نفر اول در ليست بين المللي قرار نداده است، ناراحت است؛ گفت: من در هيچ رسانه اي مصاحبه نکردم که چنين موضوعي را گفته باشم و نمي دانم چرا اين موضوع را از قول من نوشته اند.
مهاجراني: نيکبخت و استيلي اختلافي با يکديگر ندارند
حشمت مهاجراني در مورد علت عدم حضور نيکبخت در فهرست 18 نفره استيل آذين در ديدار با ذوب آهن، عنوان کرد: نيکبخت به سليقه مربي در اين مسابقه بازي نکرد. هر مربي نيز هميشه بهترين بازيکنانش را به ميدان مي فرستد. چون سال ها مربيگري کرده ام مي دانم که يک مربي بهترين ها را به ميدان مي فرستد.
مدير فني تيم استيل آذين در مورد اينکه نيکبخت مدعي است در اوج آمادگي قرار دارد گفت: نشنيدم نيکبخت چنين حرفي زده باشد. نيکبخت امروز جلسه اي با استيلي داشت و اين دو هيچ اختلافي با هم ندارند. ضمن اينکه تعيين بازيکنان از وظايف مربي است نه مدير فني. من 30 سال در اين فوتبال نبوده ام و نمي دانم از اينکه در يک مسابقه يک بازيکن بازي نمي کند چه تعابيري برداشت مي کنند.
فيروز کريمي: اگر ابومسلم سقوط کند، عليپور جواب مي دهد؟
فيروز کريمي در صحبت هايي که راجع به منشور اخلاقي و اعتراض به حاشيه هاي پيش آمده دراين مورد داشت به حمايت از فرهاد کاظمي پرداخت.
او مي گويد:« من در تماسي که با فرهاد کاظمي داشتم او از اين که از روي سکو بايد تيمش را همراهي کند بسيار ناراحت بود و اعتقاد داشت که با اين روش نمي توان مربي گري کرد. من واقعا سوالم از مسوؤلان اين است که اگر ابومسلم که يک تيم ريشه دار و متعلق به مردم مشهد است به خاطر همين مسائل سقوط کند چه کسي پاسخگوي آن خواهد بود.اين تيم ميلياردها تومان هزينه کرده است و فکر نمي کنم که انصاف باشد به خاطر يک سري اختلافات اين ميلياردها تومان هدر برود.»
کريمي در پايان گفت:« اميدوارم مسولان منشور اخلاقي پاسخي براي افرادي که در اين قضيه با آبروي آنها بازي شده داشته باشند. يک ماه است که هر کس من را مي بيند راجع به اين مساله ازمن سوال مي کند و من واقعا هيچ جوابي براي آنها ندارم. همه فکر مي کنند من يک مربي با مشکل اخلاقي هستم و هر کس براي خودش فکر مي کند که من چه مشکلي مي توانم داشته باشم! کاش حداقل اسم اين منشور، منشور انضباطي بود تا با اين ديد به ما نگاه نمي کردند.»
مهريزي: با پرسپوليسيها رفيق هستيم
مديرعامل باشگاه استيل آذين تهران گفت: هيچ مشکلي بين باشگاه استيل آذين و پرسپوليس نيست و خودمان را جزيي از قرمزپوشان تهراني مي دانيم. امير مهريزي به سايت خبري باشگاه استيل آذين تهران اظهار کرد: شايد بارها اعلام کرده باشيم که اعضاء باشگاه استيل آذين تهران از دوستداران تيم بزرگ و مردمي پرسپوليس تهران هستند وهيچ مشکلي بين پرسپوليس و استيل آذين وجود ندارد و با هم رفيق هستيم چون استيل آذيني ها خودشان را جزئي از پرسپوليس مي دانند.
مهريزي ادامه داد: قاطعانه مي گويم من آرزو مي کنم اين دو قطب فوتبال کشورمان هميشه در کنار يکديگر موفق باشند.
پس از نيمه کاره ماندن ديدار سپاهان- سپاسي؛ عزيزمحمدي: بازي از ابتدا آغاز مي شود
رئيس سازمان ليگ فدراسيون فوتبال در پاسخ به اين پرسش که پس از نيمه کاره ماندن بازي سپاهان و مقاومت سپاسي چه زماني اين بازي تجديد مي شود، گفت: بايد بين مسابقات هفته هاي آينده زماني را براي برگزاري اين بازي پيدا کنيم.عزيز محمدي اعلام کرد که بر اساس آيين نامه مسابقات، اين بازي از ابتدا آغاز خواهد شد.
فوتسال جام باشگاه هاي آسيا ؛ حضور قطعي 10 تيم در اصفهان
کميته فوتسال فدراسيون فوتبال ايران طي نامه اي از کنفدراسيون فوتبال آسيا خواست فهرست نهايي و اسامي تيمهاي شرکت کننده در نخستين دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه هاي آسيا را يک ماه پيش از آغاز مسابقات رسماً اعلام کند. در حال حاضر 10 تيم از کشورهاي ايران، قطر، لبنان، عراق، قرقيزستان، استراليا، چين، ازبکستان، ژاپن و تايلند براي حضور در نخستين دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه هاي آسيا اعلام آمادگي کرده اند و قرعه کشي مسابقات نيز بر اساس حضور اين تيمها انجام شده است. نخستين دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه هاي آسيا از روز 14 اسفند ماه امسال در سالن پيروزي شهر اصفهان آغاز خواهد شد.
کفاشيان: نزول تيم ملي در رنکينگ فيفا تأسف برانگيز نيست!
رئيس فدراسيون فوتبال درباره شايعاتي مبني بر احتمال جايگزيني تيم ملي اميد فوتبال کشورمان به جاي تيم بزرگسالان در تورنمنت قطر تصريح کرد: از اين موضوع اطلاعي ندارم البته قطر تيم بزرگسالان ايران را به اين مسابقات دعوت کرده و اين جايگزيني را قبول نمي کند. شرکت در تورنمنت به درخواست کادر فني تيم ملي بزرگسالان بوده و بي معناست که تيم ديگري به اين مسابقات فرستاده شود.
علي کفاشيان از در نظر گرفتن دو بازي تدارکاتي سنگين براي تيم اميد طي دو هفته آينده خبر داد و تصريح کرد: حريفان مختلفي در حال بررسي هستند تا دو بازي خوب و سازنده را براي تيم اميد در نظر بگيريم. البته چند بازيکن تيم اميد با تيم ملي بزرگسالان مشترک هستند که مربيان خود تصميم مي گيرند که اين بازيکنان در صورت تداخل احتمالي در کدام يک از تيمها حاضر باشند. وظيفه برگزاري اردوها و تدارک بازيهاي آماده سازي تيم ملي اميد هم بر عهده فدراسيون فوتبال است که سعي مي کنيم در اين راستا نظر کادر فني اين تيم را تأمين کنيم.
رئيس فدراسيون فوتبال درباره علت نزول جايگاه تيم ايران در رنکينگ فيفا به ايسنا گفت: اين رده بندي نشان دهنده قدرت و ظرفيت واقعي فوتبال ايران نيست و بعضاً ديده مي شود تيمهايي که در رده هاي پايين تر قرار دارند بر تيمهاي رده بالا چيره مي شوند. امتيازدهي اين رده بندي بر اساس بازيهاي تدارکاتي تيمها در تاريخ هاي فيفا دي بوده است و به دليل آنکه ما بازي مشخصي در فرصت قبلي برگزار نکرديم، به چنين رده اي رسيديم. قطعاً با برگزاري يکي دو بازي تدارکاتي اين جايگاه تغيير خواهد کرد. البته اين چيزي نيست که فدراسيون فوتبال به دنبال آن باشد. ما بايد کاري کنيم که تيم ملي در جمع 20 تيم ابتدايي دنيا قرار گرفته و در آن وضعيت ثبات داشته باشد و دستخوش نوسان در رده بنديهاي اعلام شده نگردد. تيمي که طي دو سال از رده بيستم به شصتم مي رسد، قطعاً تيمهاي پايه قوي نداشته، باشگاه هاي آن ضعيف عمل کردند و مسايل ساختاري در فوتبالش خيلي قدرتمند نبوده است؛ اينهاست که فوتبال ما را نگران کننده نشان مي دهد و نبايد از سقوط در رنکينگ احساس تأسف داشته باشيم.
3 بازيکن 10 گله در تعقيب کريمي
در 179 بازي برگزار شده اين فصل تاکنون 469 گل به ثمر رسيده است و 174 بازيکن موفق به گلزني شده اند. علي کريمي همچنان با 11 گل بهترين گلزن ليگ برتر است و 3 بازيکن 10 گله در تعقيب ستاره استيل آذين هستند.
11 گل: علي کريمي(استيل آذين تهران)
10 گل: کريم انصاري فرد(سايپا تهران) عماد رضا (سپاهان اصفهان) ادينهو لوسيانو(مس کرمان)
9 گل: مهدي رجب زاده(مس کرمان) داوود حقي(صبا قم)
سوشا مکاني: آقا کريم در گوشم هم بزند عيبي ندارد
سوشا مکاني دروازه بان جوان تيم پاس همدان، زمينه ساز تک گل پرسپوليس بود و اشتباه او در شروع مجدد با زيرکي و خوش شانسي ميثم بائو تک گل بازي را رقم زد. او در جريان بازي با خليلي هم درگير شد تا يک روز پرحاشيه را پشت سر بگذارد.مکاني در اين باره مي گويد: تيم ما عقب بود و من مي خواستم سريع بازي را آغاز کنم. توپ کاملاً در دستم بود که خليلي راهم را بست و به من پشت پا زد و افتادم. وقتي بلند شدم ديدم خليلي با بازيکن تيم ما درگير شده و براي اعتراض به او به سمتش رفتم. اما نه حرف زشتي زدم و نه کاري کردم و با وساطت آقا کريم ماجرا تمام شد.»کريم باقري دو بار محکم به سينه سوشا کوبيد تا او را آرام کند، حرکتي که امکان داشت تنش را بيشتر کند. هر چند دروازه بان پاس از حرکت باقري ناراحت نيست و مي گويد: «آقا کريم اگر در گوشم هم مي زد حرفي نمي زدم. عيبي ندارد حتماً گمان کرده من کاري کرده ام و مي خواست آرامم کند البته به خليلي هم مي گفت ساکت باشيد و تمامش کنيد! »
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|