12-20-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پیامهای تسلیت به مناسبت درگذشت آیتالله منتظری
- پس از درگذشت آیتالله منتظری، برخی مراجع و چهرههای سیاسی پیامهای تسلیتی برای این مرحوم ارسال کردند.
به گزارش خبرآنلاین، آیات گرامی، صانعی و سیدمحمد خاتمی تا کنون پیامهای تسلیتی منتشر کرده اند.
در پیام آیت الله گرامی آمده است: رحلت جانگداز حضرت آیت الله العظمی منتظری را به محضر امام زمان (عج) و مراجع عظام و حوزه های علمیه و عموم مقلدین آن مرحوم و همه مسلمانان آزاده تسلیت عرض می کنیم.
آیتالله صانعی نیز نوشتهاست: ارتحال عالم ربانی، مجاهد نستوه، فقیه عالیقدر حضرت آیت الله العظمی منتظری قدس الله نفسه الزکیه را به ساحت مقدس حضرت ولی عصر حجت ابن الحسن عجل الله تعالی فرجه الشریف و مراجع عظام تقلید و حوزههای علمیه و همه شیعیان و عموم ملت شریف ایران تسلیت عرض مینماییم
در پیام سید محمد خاتمی نیز میخوانیم: آن بزرگ از ارادتمندان حضرت امام و از سردمداران و پایه های انقلاب بزرگی بود که به رهبری ممتاز حضرت امام بالمال به پیروزی رسید. بدون تردید فقدان این عالم ربانی برای اسلام و تشیع و بخصوص حوزه های علمیه خسارتی بزرگ است و از خدا می خواهم که آنرا به لطف بیکران خود جبران نماید و روان پاک این عزیز را در بحبوحه رضوان و بهشت خود متنعم گرداند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|