نمایش پست تنها
قدیمی 12-20-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بيانيه شديد اللحن خبرنگاران تبريزي عليه كمالوند

بيانيه شديد اللحن خبرنگاران تبريزي عليه كمالوند

از اين پس هرگونه انعکاس خبري شما از رسانه هاي استان را تحريم مي کنيم تا بلکه روش برخورد با جامعه خبري را آموخته و جايگاه اطلاع رساني برايتان بيشتر ملموس شود

سايت گل - جمعي از فعالان خبري حوزه ورزش تبريز با انتشار بيانيه اي، فراز کمالوند سرمربي تيم تراکتورسازي را به دليل اتهام و توهين به خبرنگاران ورزشي، تحريم خبري کردند.
در اين بيانيه خطاب به کمالوند آمده است: ما خبرنگاران ورزشي تبريز به دليل رفتارهاي نابجا و دور از شان کسوت مربيگري به شما هشدار مي دهيم که دست از کارهاي ناپسند و توهين به همکاران برداريد و از اين پس هرگونه انعکاس خبري شما از رسانه هاي استان را تحريم مي کنيم تا بلکه روش برخورد با جامعه خبري را آموخته و جايگاه اطلاع رساني برايتان بيشتر ملموس شود.
در اين بيانيه خبرنگاران تصريح شده اگر شرايط تغيير نکند و اين مربي همچنان به اتهامهاي خود به رسانه هاي محلي ادامه دهد، مجبور به افشاگري خواهيم بود.
اين بيانيه ادامه مي دهد: متاسفانه اين مربي به دليل عدم توانايي در نتيجه گيري در بازيها، به دنبال ايجاد حاشيه است تا بلکه بتواند به طريقي از زير بار مسووليت خود فرار کند که اسناد اين شانه خالي کردن ها در مصاحبه با خبرگزاريها و روزنامه هاي مختلف مشهود است.
خبرنگاران ورزشي تبريز با اشاره به گفت وگوي مربي ياد شده با يکي از برنامه هاي ورزشي سيما، تصريح کردند: در اين گفت وگو که به خاطر بازي از پيش تعيين شده اش (ترک دو روزه تيم !) انجام گرفت، مدعي شد تمام رسانه هاي محلي عليه من جوسازي مي کنند و در چنين جوي نمي توان تيم را هدايت کرد. آقاي کمالوند، شما به جاي اينکه رسانه ها و خبرنگاران را مسبب نتيجه نگرفتن و حاشيه سازان تيم محبوب شهرمان معرفي کنيد، به فکر چاره اي براي برون رفت از بحران فني تيم باشيد که به مرور زمان خود را بيشتر نمايان خواهد ساخت.
براي ما خبرنگاران اين سووال بزرگ وجود دارد که چگونه است و زمان و امکانات شما را در چه شرايطي قرار داده که زمان مسووليت در تيم شيرين فراز آرزوي مربيگري در تبريز فوتبال خيز به خصوص تراکتورسازي را داشتيد، اما با کمال وقاحت هم اکنون دم از رفتن مي کنيد که اين بيشتر به بازارگرمي مي ماند تا تصميمي واقعي. آيا اين است احترام به هواداران ؟ و يا شما مي خواهيد از نام بزرگ آذربايجان و تراکتور عزيز، براي خود کيسه بدوزيد؟
بهتر است به جاي آنکه خبرنگاران، داوران و مسئولان استاني را مقصر بدانيد خودتان را درمان کنيد و سرمنشا مشکلات را در خود بجوئيد نه مسوولان، مسوولاني که در راس آنها استاندار محترم هميشه حامي تيم بوده اند.
خبرنگاران ورزشي تبريز تصريح کرده اند: گفتني هاي ديگري نيز پيرامون عملکرد کمالوند وجود دارد که براي کاهش حاشيه ها از بازگو کردن آنها خودداري مي کنيم اما اگر شرايط تغيير نکند مجبور به افشاگري هستيم.
در پايان اين بيانيه آمده است: از مسوولان فهيم و بادرايت باشگاه تراکتورسازي ، تربيت بدني استان و کميته انضباطي فدراسيون فوتبال که داعيه برخورد با مربيان و بازيکنان خاطي و بي نزاکت را دارند، انتظار مي رود در خصوص نوع رفتار کمالوند و بي اخلاقي هاي او وارد عمل شده و با چنين افرادي که محيط پاک ورزش را آلوده مي کنند، برخورد نمايند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید