نمایش پست تنها
قدیمی 12-21-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تازه ترين خبرها از حواشي فوتبال ايران

بازيکن نيجريه اي کاوه مي تواند از ايران برود!
«سعيد آگين سانيا» بازيکن نيجريه اي تيم کاوه تهران که به دليل اختلافهاي مالي با اين باشگاه، به مدت سه سال اجازه خروج از کشور را نداشت، با حل شدن مشکلات اش مي تواند ايران را ترک کند.
کاوه و «آگين سانيا» بر سر پرداخت مبلغ 70 ميليون تومان با هم اختلاف داشتند که حتي اين اختلاف مالي در برهه اي باعث تعليق باشگاه شد.
روز شنبه جلسه اي در فدراسيون فوتبال برگزار شد که در نهايت مقرر شد باشگاه کاوه با پرداخت 23 ميليون تومان مشکلات به وجود آمده را برطرف کند تا اين بازيکن نيجريه اي بتواند پس از سالها به کشورش بازگردد.

اولروم: بازيکنان تراکتور از فراز مي ترسند
عرفان اولروم پس از اينکه در اولين بازي نيم فصل دوم درترکيب ثابت تيم به ميدان رفت نيمکت نشين شد و همين مسأله آغاز درگيريهاي مجدد او با کادر فني تراکتور شده است.
اولروم در اين مورد مي گويد: من با همه آشتي کردم تا در خدمت تيم باشم، اما سرمربي تيم نمي گذارد که اين اتفاق بيفتد. من بازيکني نيستم که بخواهم فقط يک بازي فيکس باشم. من بازيکن حرفه اي ام و دليلي ندارد که نيمکت نشين باشم. من به اين شرايط اعتراض دارم و به تبريز نيامده ام که روي نيمکت بنشينم وآمده ام تا بازي کنم.
اين بازيکن در مورد اينکه چرا در تعطيلات نيم فصل از تراکتورسازي جدا نشد، ادامه مي دهد: من چند پيشنهاد از تيمهاي مختلف داشتم، اما مسؤولان تيم نگذاشتند که من جدا شوم. آنها گفتند همه چيز درست خواهد شد. اما من هر کاري مي کنم که همه چيز بهتر شود برعکس مي شود و نمي دانم بايد چه کار کنم. تنها کاري که در حال حاضر مي توانم انجام دهم صبر کردن است تا اين چند هفته هم تمام شود.

توزيع لباس زمستاني و هديه به کرانچار
تمرين پرسپوليس ديروز در زمين شرکت واحد پيگيري شد که حسين بادامکي، مهدي شيري و مولايي بدنساز پرسپوليس، در آن غايب بودند.
نرمش، حرکات کششي، پاسکاري در حال حرکت، سانتر از جناحين و ضربه به سمت دروازه از جمله حرکات تمرين پرسپوليس بود.
همچنين از سوي تدارکات باشگاه بين بازيکنان لباس زمستاني براي تمرين توزيع شد و يکي از خبرنگاران به کرانچار و ديگر بازيکنان خارجي پرسپوليس به مناسبت فرا رسيدن سال نو ميلادي تابلويي از تمثال حضرت عيسي (ع) هديه داد.

نوري: ديگر نمي توانستم در مشهد بمانم
هافبک استقلال گفت: حالا که به استقلال آمده ام مي خواهم به شرايط ايده آل برگردم.
ميلاد نوري اظهارداشت: براي ادامه همکاري با باشگاه ابومسلم به توافق نرسيدم و به استقلال بازگشتم.
در ابتداي فصل با نظر مسؤولان استقلال به طور قرضي به ابومسلم پيوستم، اما ديگر نمي توانستم در مشهد بمانم.

اخبار کميته انضباطي فوتبال
کميته انضباطي فدراسيون سه راي خود را صادر کرد.
تيم نساجي مازندران با نظر کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بايد اولين ديدار خانگي خود را بدون حضور تماشاگر برگزار کند. اين راي به دليل تخلفات بازي اين تيم با برق شيراز است که متعاقبا اعلام مي شود.
**جريمه نقدي براي پاس همدان
ديدار دو تيم پاس همدان و استيل آذين درحالي برگزار شد که تيم پاس همدان داراي شش بازيکن اخطاري است. بر همين اساس باشگاه پاس به پرداخت 20 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.
**جريمه 40 ميليوني براي مس کرمان
ديدار دو تيم مس کرمان و پيروزي تهران در حالي برگزار شد که تيم مس کرمان با دو دقيقه تاخير وارد زمين شد. بر همين اساس باشگاه فوق به پرداخت چهار ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.

پرسپوليس، استقلال، تيم اميد و يک تيم خارجي در جام دهه فجر
نايب رييس فدراسيون فوتبال ايران از احتمال حضور تيم اميد در تورنمنت تهران خبر داد.
مهدي تاج درباره وضعيت تيم اميد و بازي هاي دوستانه اي که براي اين تيم در نظر گرفته شده است، گفت: مي خواهيم شرايطي را فراهم کنيم تا تيم اميد در تورنمنت تهران که قرار است با حضور تيم هاي استقلال، پرسپوليس و يک تيم خارجي برگزار شود، حاضر باشد.
وي افزود: به غير از حضور در اين تورنمنت تيم اميد در راه آماده سازي جهت شرکت در بازي هاي آسيايي اين تيم در سه تورنمنت ديگر هم شرکت خواهد کرد.

نامه انصاري فرد به عنايت ؛ اشتباهات داوري سيزده امتياز به راه آهن ضرر زده است
مديرعامل باشگاه راه آهن شهرري در نامه اي خطاب به رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال تاکيد کرد اشتباهات داوري در اين فصل 13 امتياز از اين تيم گرفته است.
محمدحسن انصاريفرد با ارسال نامه اي به کميته داوران به همراه CD اشتباهات داوران در مسابقات فصل جاري تيم فوتبال راه آهن، خواستار رسيدگي به اين مشکلات شد.
دربخشي از اين نامه، مديرعامل باشگاه راه آهن خطاب به رئيس کميته داوران فدراسيون فوتبال آورده است: " براساس نظر کارشناسان داوري در برنامه هاي تلويزيوني، دراين مدت 5 پنالتي تيم ما ناديده گرفته و 4 پنالتي هم به ضررمان اعلام شده است. " در ادامه اين نامه آمده است: " در 3 بازي اخير تيم راه آهن هم اين مشکلات وجود داشته است که بر اين اساس در ديدار با تيم هاي فولاد و ملوان 2 پنالتي بي مورد به ضرر ما اعلام شده و در مسابقه با سايپا هم يک پنالتي ما ناديده گرفته شده است، گرچه بررسي نهايي اتفاقات ديدار با سايپا را به نظر کميته داوران موکول مي کنيم. "

برنامه هفته يازدهم ليگ دسته اول
از سوي کميته مسابقات فدراسيون فوتبال برنامه ديدارهاي هفته يازدهم رقابت هاي فوتبال ليگ دسته اول باشگاههاي کشور اعلام شد.
پنجشنبه - 88/10/10
* مس رفسنجان - داماش لرستان
* پيام خراسان - شهرک صنعتي کاوه تهران
* شاهين اهواز - شموشک نوشهر
* سپاهان نوين اصفهان - شهرداري تبريز
* تربيت يزد - شهرداري بندرعباس
* پيام مخابرات فارس - صنعت نفت آبادان
* اتکا گلستان - ايرانجوان بوشهر
جمعه - 88/10/11
* آلومينيوم هرمزگان - برق شيراز
* پتروشيمي تبريز - کوثر لرستان
* نفت تهران - گسترش فولاد تبريز
* گل گهر سيرجان - مهرکام پارس تهران
* نساجي قائمشهر - شن سا اراک
* مس سرچشمه کرمان - فولاد نوين اهواز
* داماش گيلان - شيرين فراز کرمانشاه

باشگاه استقلال؛ گل سيد صالحي را تأييد نکرد
باشگاه استقلال تهران اعلام کرد که زننده گل تساوي اين تيم به فولاد خوزستان امير حسين صادقي بوده است، در حالي که همه رسانه ها گل استقلال به فولاد را به نام سيد مهدي سيد صالحي ثبت کرده اند. به گزارش روابط عمومي باشگاه استقلال بررسي دقيق تصوير ويدنويي دوربين اختصاصي باشگاه نشان مي دهد توپ ارسالي از جناح راست توسط خسرو حيدري ابتدا با ضربه سر سنگين هادي شکوري راهي دروازه مي شود،اما دروازه بان فولاد آن را دفع مي کند، در برگشت، سيد مهدي سيد صالحي با پرشي بلند و ضربه سر دوم پاي تير را نشانه مي گيرد اما پيش از اينکه توپ وارد دروازه شود، نوک پاي اميرحسين صادقي مسير آن را تغيير داد تا توپ وارد دروازه شود و هيچ شانسي براي حسين آشنا دروازه بان فولاد باقي نماند.
البته گل اين بازي از سوي داور نيز به نام سيد صالحي ثبت شده اما تصاوير دوربين هاي پشت دروازه گلزني مدافع استقلال را تائيد مي کند.

گزارش تمرين آبي پوشان
تمرين تيم فوتبال استقلال ديروز با حضور مديرعامل اين باشگاه و پرداخت پاداش تساوي برابر فولاد پيگيري شد. در اين تمرين که در ورزشگاه شهيد دستگردي برگزار شد، بازيکنان زير نظر صمد مرفاوي و راينر کرافت برنامه هاي تاکتيکي ديدار برابر ملوان را مرور کردند.
اميررضا واعظ آشتياني نيز با حضور در اين ورزشگاه تمرين آبي پوشان را از نزديک تماشا کرد.مهرشاد مومني هافبک جوان تيم فوتبال استقلال در برخورد با مهدي اميرآبادي مصدوم شد اما اين مصدوميت خيلي جدي نبود.امين نوروزي فيزيوتراپ باشگاه استقلال از بازگشت بيژن کوشکي و محسن يوسفي به تمرينات اين تيم پس از طي دوران مصدوميت خبر داد. اين دو قرار است از هفته آينده با آبي پوشان تمرين کنند.بهرام اسماعيلي بازيکن سابق تيم پاس تهران و مقاومت شيراز با حضور در محل تمرين استقلال با برخي بازيکنان ديدار و گفتگو کرد.
غلامحسين مظلومي و تعدادي از بازيکنان استقلال پس از پايان تمرين راهي منزل ناصر حجازي شدند تا از وي عيادت کنند.بازيکنان استقلال در پايان تمرين نيز پاداش 400 هزار توماني تساوي برابر فولاد خوزستان را در رختکن دريافت کردند.

شکايت سپاهان از مقاومت
باشگاه سپاهان از مديرعامل و سرمربي تيم فوتبال مقاومت شيراز به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرد. باشگاه فولاد سپاهان اصفهان از جعفر جعفري مديرعامل باشگاه مقاومت شيراز و داوود مهابادي سرمربي تيم فوتبال مقاومت به دليل مصاحبه هاي غيرقانوني به کميته انضباطي فدراسيون فوتبال شکايت کرد.
باشگاه سپاهان معتقد است طبق بخشنامه کميته ي انضباطي مسوولان تيم مقاومت نمي توانند درباره ي مديران و مربيان تيم حريف مصاحبه کنند.

رضاييان: داوري مثل قانون بقاي انرژي شده است
معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: داوري در فوتبال مثل قانون بقاي انرژي شده است.
مسعود رضاييان درباره اعتراض کادرفني فولاد به نحوه قضاوت محسن قهرماني در ديدار با استقلال اظهار داشت: اشتباهات داوري در ليگ ايران مثل قانون بقاي انرژي شده است. يک هفته اين اشتباه براي فولاد است و هفته بعد به ضرر تيم ديگري مي شود و سودش به فولاد مي رسد و اين چرخه براي همه تيم ها در طول فصل ادامه دارد. به نوعي براي همه عدالت برگزار مي شود. با اين شرايط منشور هم جايي براي انتقاد باقي نمي ماند.
وي افزود: اينکه هيچ کس نمي توان از مسائلي که به نفعش نيست انتقاد کند، چيز خوبي نمي تواند باشد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید