نمایش پست تنها
قدیمی 02-24-2008
shabhaye_mahtabi آواتار ها
shabhaye_mahtabi shabhaye_mahtabi آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 8

68 سپاس در 39 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض جيغ زن، شوهر را از كما نجات داد!!!

يك واقعه باور نكردني , فرياد معجزه آساي شوهر , زن را از كما بيرون آورد

در انگلستان زني كه دو هفته به حالت كما رفته بود و پزشكان به طور كامل از او قطع اميد كرده بودند با فريادهاي نااميد و ناشي از يأس شوهرش كه داد مي كشيد " ديگر به من متكي نباش، خودت بايد مبارزه كني" به طور معجزه آسايي از كما خارج شد!!
ايونه سوليوان، زن 28 ساله با دومينيك سوليوان، راننده كاميون 37 ساله براي ماه عسل به قبرس رفتند. ايونه مدت كوتاهي بعد در سال 2006 حامله شد. اما پزشكان چند ماه بعد از حاملگي فهميدند كه جنين به بيماري آنمي (كم خوني) دچار است و بايد به طور مرتب به جنين خون تزريق شود. ايونه سال گذشته يك ماه زودتر، پسرش كلينتون را در بيمارستاني در بريستول به دنيا آورد.
فرزند خانواده سوليوان چند مدت بعد فوت كرد و زن انگليسي هم با توقف تمامي ارگانهاي بدنش بخاطر «شوك سپتيك» تحت مراقبت ويژه قرار گرفت. دكترها بعد از دو هفته كاملا از اين زن قطع اميد كردند و خواستار قطع فيش شدند. دومينيك كه از قطع اميد دكترها از ادامه حيات زنش شوكه شده بود و در وضعيت روحي بدي به سر مي برد دست زنش را كه در تخت مرگ خوابيده بود گرفت و نااميدانه فرياد زد: " الان وقت مبارزه است. همه چيزو به من نسپر، از من بيشتر از اين چيزي ساخته نيست. به بيهوشي ات خاتمه بده و نفس بكش. دوباره مال من باش..."
ايونه به طور معجزه آسايي دو ساعت بعد از فريادهاي نااميدانه شوهرش شروع به نفس كشيدن كرد. پنج روز بعد نيز يك معجزه اتفاق افتاد: او ديگر نيازي به مراقبت سنگين بيمارستاني نداشت!
اين زن انگليسي بعد از مدت كوتاهي از بيمارستان ترخيص شد و ديروز با روزنامه ديلي ميل مصاحبه كرد. به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار تركيه به نقل از حريت، وي گفت: " دقيقا يادم نمياد شوهرم به من چي مي گفت اما از فرياد و ناله او اصلا خوشم نيامد. با فرياد او احساس مي كردم در بدنم حركتي شروع شده است و ارگانهايم شروع به فعاليت كرده اند. با فريادهاي شوهرم بدنم شروع به مبارزه كرده بود.
اميدوارم اين الگو براي ديگر بيماران نيز اميد به زندگي بدهد"
منبع : سايت ترجمه اخبار تركيه
با تشكر فريبا
تمام رگ هایم از بهشت متنفر می شوند
که زیر پایت را خالی می کنند ...
" هومن شریفی "

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید