تقلب رو باید نسبت به موقعیت زمان فرد معلم و ... انجام داد . خب قبل این که چند تا مثال بگم یه تارخچه ای از تقلب خودم بگم :
من تا جایی که یادمه اقلب رو از دوم دبستان شروع کردم . چهارم دبستان رفتیم توی تیم متقلبان حرفه ای . طوری که من مدرک ابتدایی ام رو با تقلب گرفتم ... سال اول راهنمایی دیدم اوضاع بیریخته کسی بلد نیست . این شد که کلاس خصوصی گذاشتیم و به بچه های باجنبه روش های تقلب رو یاد میدادیم سال دوم همه ی کلا از من و هم کلاسی های پارسالم که توی ابتدایی با هم بودیم تمام روش های تقلب رو یاد گرفته بودن طوری که به جز چند نفر بی جنبه که اونا جلو کلاس مینشستن همه تقلشون به راه بود حتی توی یه املاء ساده که معلم هر هفته میگرفت روش های نمیه حرفه ای تقلب به کار برده میشد . اخر سال همه شدن یه پا متقلب ....
سال سوم راهنمایی مدیر مدرسه عوض شد و کلاس بندی کلاس ها رو عوض کرد دیدیم دیگه نمیشه تقلب کرد اخه همه عوض شدن یکی دو ماه گذشت دیدیم نخیر اموزش ما به کلاس های دیگه ای کشیده شده و روش هایی که ما ابدا کرده بودیم هم بلد هستن . نوبت اول سال سوم رو با تقلب البته با کمی ترس گزروندیم ( بماند که بعضی ها لو رفتن ) نوبت دوم بچه های بی جنبه رو شناختیم و از خدمون دور کردیم و به تقلبمون ادامه دادیم . سرتون رو درد نیارم سیکلمون هم با تقلب گرفتیم ( روش هاشو بعد عرض میکنم ) .
وارد اول دبیرستان که شدیم دیدم نه نمیشه همه یه مشت ساده از تقلب چیزی نمیدونن و کسی هم از هم کلاسی های پارسال هم با ما نیست این بود که تنهایی دست به کار شدم و متقلب های کلاس رو شناسایی کردم . تعجب کردم اخه خیلی کم بودن . بین اینا هم نصف بیشترشون یه مشت تازه کارهستن و به طور خیلی فجیع تقلب میکنن و قابل شناسایی هستن . ( مثل یه معتاد که قیافش تابولست ولی میگه من معتاد نیستم ) . این بود که گفتیم بیا بچسبیم به درس امسال تقلب نمیشه .
روش های تقلب زیاد هستن نمیشه گفت ولی من چندتاشو میگم ولی الان حوصله شو ندارم خیلی خشتم اگر دوست داشتین بگین تا بگم براتون .........
تو دانشگاه که دیگه نگو، روشهای مدرن تری وجود داره
((( این داستان ها که گفتم 95 درصدش واقعی بود )))