نمایش پست تنها
قدیمی 12-21-2009
آريانا آواتار ها
آريانا آريانا آنلاین نیست.
کاربر بسیار فعال

سپاسها: : 1,245

743 سپاس در 365 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ساقي نمایش پست ها
اونايي که « مي » نوشيدند و در مقام والاي « مستي » آن

قرار گرفتند ميتونن اون حال و اون واژه ها رو تعبير کنن ،
آريانا شما ميتوني خورشيد رو برام تعريف کني !!
آتش رو چطور ؟
....

ساقي هم نميتونه ...
اينم بگم ساقي عزيز ...من كه هيچي نيستم....فقط يه هجوياتي ميگم اينجائو ميرم...واسه اينكه نامي برده باشم يا يادي كرده باشم و صحبت مفيدي كرده باشم با دوستان اين نظر خواهيو كردم....بهتر از اين بود كه صحبت از مباحث بي مورد ديگه كنم........انسان هميشه فكر ميكنه راه عاشقان رفتن كار دشواريه .......چرا فكر ميكنيد اونايي كه مي نوشيدند و در مقام والاي مستي آن قرار گرفتند تنها راه ميبرندو ديگر تمام شد اين جهان و ديگر مستي پديد نمي آيد...هنوز خدا جاري است ...هنوز او آماده اين است كه يك انسان ..تنها بگويد تو و ديگر هيچ ..تا هم به او مي نوشاند و هم به مقام والاي مستي رساند....اگر غير اين بود كه ديگر بايد جهان پايان مي يافت ...هنوز خداوند گمشده دارد.............هنوز مرغاني در پي سيمرغند .....................شايد ديگرحافظي نباشد...شايد ديگر مولانايي نباشد شايد سنايي و عراقي و عطاري غيره و غيره نباشد ...شايد ديگر نبي نيايد......................اما تاكتب آسماني هست....همين براي دو عالم يك بشر كافي است تا محمدي ديگر شود عيسي ديگر شود ....كليم الله ديگر پديد آيد......مستي ديگر به جمع مستان بپيوندد.............................................. .........................
من نگفتم من ميدونم ....من فقط نظر و خيالمو گفتم ..حالا يا درست يا غلط .....از اين نظر خواهيم نتيجه اي براي خودم گرفتم....نه براي اثبات يا نفي كسي يا چيزي
شما به من بگوييد اين همه استاد ادبيات و به قول خودشون آشناي با عرفان و يكي ميگه من سعدي شناسم ..من حافظ شناسم .. من مولانا شناسم ....كه روز و شب تفسير ميكنند و نظر ميدهند...همه مي خوردن و در مقام مستي اند؟ و هر روز يه تعبير جديدم ميكنند.... حالا منه بدون علم و غير مست... از سر ذوقم از دوستان سوالي كردم... و خواستم كمي دوستان در اين مباحث شركت كنند.....همين و بس....
Finally I can see you crystal clear
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید