نمایش پست تنها
قدیمی 12-22-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پيكان 1 – سايپا 1؛ تساوي در تصادف خودرو سازان

نتيجه اين بازي حول و حوش همان چيزي رقم خورد كه پيش بيني مي شد. سايپا و پيكان تفاوت كيفيت چنداني ندارند گرچه جايگاهشان در جدول بسيار متفاوت است. پيكان با اين تك امتياز موقتا در رده چهارم جدول ايستاد.

گل ها: رضا پور (55) براي پيكان خالقي فر (75) براي سايپا
ورزشگاه شهيد رجايي تماشاگر 15 هزار نفر
داور: خداداد افشاريان
اخطار: لطفي ، تاجيك (پيكان)

پيكان: مسعود غلامعلي زاد – سعيد لطفي – مهدي تاجيك – كارلوس – حميد هدايتي – ميثم رضاپور – روح الله عطايي – محمدرضا طهماسبي – محمود پوراسدالله – مجيد خدابنده لو (60 امير ميربزرگي) – سعيد دقيقي (85 ايمان رزاقي راد)
سرمربي: حميد درخشان

سايپا: ابراهيم ميرزاپور – سعيد بيگي – سيدعلي حسيني – ابراهيم صادقي – مرتضي ابراهيمي – رضا خالقي فرد – مجيد ايوبي – اميد شريفي نسب – كريم انصاري فرد (83 سعيد يوسف زاده)– امين منوچهري (62 مهدي خيري) – علي زينال
سرمربي: محمد مايلي كهن

شرح گل ها:
0-1 (پيكان) در دقيقه 55 ارسال روح الله عطايي با ضربه سر ميثم رضاپور تبديل به گل پيكان شد
1-1 (سايپا) دقيقه 74 نفوذ ابراهيم صادقي از جناح چپ توپ را به رضا خالقي فرد رساند و اين بازيكن با يك ضربه فني موفق به گلزني شد.

اتفاق ويژه: در شرايطي كه بازي با تساوي يك يك به پايان رسيد دو تيم دو بار تيرك دروازه يكديگر را به لرزه درآوردند. اين اتفاق براي پيكان در دقيقه 31 رقم خورد اين در حالي بود كه ضربه اميد شريفي نسب در دقيقه 42 باعث لرزش تيرك افقي دروازه پيكان شد.

بهترين بازيكن: اميد شريفي نسب ، اين بازيكن خوزستاني سايپا با حضور خوب خود در زمين بارها خط دفاعي پيكان را مورد آزار قرار داد و بهترين بازيكن اين ديدار لقب گرفت. ضمن اينكه ميثم رضاپور نيز براي تيم پيكان يك گل به ثمر رساند و عملكرد بسيار خوبي براي خودروسازان داشت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )