نمایش پست تنها
قدیمی 12-29-2009
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر

الویس پریسلی_تولد: 1935/ مرگ: 1977
آهنگهای کلیدی: قطار مرموز، سگ شکاری، اذهان بدگمان، احمق ...
*منبع الهام هنرمندانی چون: بونو، بروس اسپرینگزتین
تفاوت است بین کسی که فقط آواز میخواند و کسی که با صدایش شما را به دنیای دیگری میبرد و نوعی شعف در شما بر میانگیزد؛ وقتی الویس را دیدم از این دسته دوم است. اولین آهنگی که من از او شنیده بودم "سگ شکاری" بود. آن زمان اطلاعاتی که الأن درباره آهنگ (پیشینه اش و کسانی که قبل از الویس آن را خوانده بودند) دارم، نداشتم. اما دیدم که همه چیز آن سر جای خود قرار دارد. صدای الویس بی پروا و طعنه آمیز بود. او در صدایش اوج و فرودهای بی نظیری داشت، مثل یک مرغ شکاری که اوج میگیرد تا بر سر طعمه اش فرود آید. من سعی کردم این را در موسیقی لدزپلین پیاده کنم. یک بار با اعضای زپلین بعد از یکی از کنسرتهای الویس به سراغش رفتیم. در آن 90 دقیقه که به گپ و شوخی گذشت، جیمیپیج (گیتاریست لدزپلین) به شوخی گفت که ما هیچ وقت ساند چک نکردهایم، اما رابرت همیشه دلش میخواهد الویس بخواند. الویس هم خندید و از من پرسید کدام یک از آهنگهایش را دوست دارم و من جواب دادم آهنگهایی مثل "دوستم داشته باش"، "با من مثل یک احمق رفتار کن/ با من بدجنس و خشن باش/ اما دوستم داشته باش ... وقتی که داشتیم آن جا را ترک میکردیم، من به سمت راهرو میرفتم و الویس زمانی که به آستانه در رسید، دستهایش را از هم باز کرد و خواند:" با من مثل یک احمق رفتار کن/ با من ..." و من هم بلافاصله به سمت او چرخیدم و با او هم صدا شدم.

and the roads becomes my bride

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید