نمایش پست تنها
قدیمی 12-29-2009
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر

باب دیلن_تولد: 1941
آهنگهای کلیدی: مثل یک سنگ غلتان، مناظر یوهانا، بخواب بانو بخواب ...
* منبع الهام هنرمندانی چون: جان لنون، بروس اسپرینگزتین، پتی اسمیت
باب دیلن کاری کرد که تعداد خیلی خیلی کمی توانسته اند از پس چنین کاری بربیایند. او شکل و شیوه "پاپ خواندن" را تغییر داد و ما داریم در دنیایی تنفس میکنیم که توسط صدای دیلن شکل گرفته. تقریبا ًهیچ کس دیگر سعی نمیکند شبیه الویس پریسلی بخواند. اما صدها نفر هستند که تلاش میکنند شکل دیلن بخوانند.
برای این که تأثیر باب دیلن را بر دنیای خوانندگی متوجه شوی، باید جهانی بدون تام ویتس، بروس اسپرینگزتین، ادی ودر، کرت کوبین، لوچیندا ویلیامز یا هر خواننده دیگری با صدای خش دار، تصور کنی. اولین باری که من صدایب اب دیلن را شنیدم، همه جا تاریک بود. در 13 سالگی خانه یکی از دوستانم بودم و آلبوم "بهترینها "ی باب دیلن داشت پخش میشد. صدایش یک جورهایی مدرن بود و در عین حال کهن. این صدا برای یک ایرلندی مثل من بسیار آشنا به نظر میرسید. آن زمان ما فکر میکردیم که آمریکا پر است از ابرقهرمانها. اما بر خلاف تصور ما آن آهنگها پر بود از کشاورز و کارگر و آدمهای دیگری که همه شبیه خودمان بودند. عجیب ترین نکته در مورد باب دیلن این بود که در اوج دهه 60 آن صدا، صدای آینده بود. باب دیلن صدای یک نسل بود، نسلی که علیه نسل قبلی شوریده بود. سپس او تبدیل شد به صدای همه نسلها. تنها صدای روی کره زمین. تصور او با آن لباس لهستانی و کفشهای آفریقایی، جرقه ای بود که در ذهن کودکی من زده شد. دلیل این که من هیچ وقت از باب دیلن خسته و دلزده نشد و این است که او تنها یک شخصیت نیست. مجموعه ای از پرسوناژهاست که حول یک ایده واحد طواف میکنند. باب دیلن با آواز خواندن کاری کرد که مارلون براندو با بازی کردن کرد.

and the roads becomes my bride

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید