12-31-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مبارزه ناصر حجازی با سرطان ریه
با تائید خبر بیماری سرطان ریه، شیمی درمانی ناصر حجازی از روز پنجشنبه (۱۷ دسامبر) آغاز شد. حسن روشن در گفت و گو با دویچه وله از وضعیت حال حجازی و تجمع چندهزار نفری طرفداران در جلوی بیمارستان می گوید.
ناصر حجازی، پیشکسوت فوتبال ایران و مربی باشگاه استرادای اسلواکی که چندی پیش برای تعطیلات کریسمس به تهران سفر کرده بود، ناگهان در بیمارستان کسری تهران بستری شد. وی پس از تشخیص بیماری سرطان ریه، اقدامات نخست درمان را با شروع شیمی درمانی آغاز کرده است.
حسن روشن که از هم تیمیهای سابق ناصر حجازی است، در هفتهی جاری همه روزه در کنار حجازی در بیمارستان بود و وضعیت حال ناصر حجازی را از نزدیک زیر نظر گرفت.
حسن روشن، ملیپوش پیشین ایران و تحلیلگر ورزشی
حسن روشن در گفت و گو با بخش فارسی دویچه وله ضمن تایید بیماری سرطان حجازی میگوید که یار پیشین او در تیم ملی و باشگاه تاج، از میزان بیماری خود خبردار نیست، اما همچنان "استوار" ایستاده و مبارزه با حریف خطرناک را شروع کرده است.
روشن استقبال مردم را با بیماری ۹ سال پیش احمدرضا عابدزاده مقایسه می کند و خاطرنشان میسازد که هزاران تن از طرفداران نگران حجازی، هر روز به تجمع در جلوی بیمارستان کسری تهران پرداختهاند.
وی همچنین آمدن ملاقات کنندگانی را که در گذشته به حجازی لطمه زدهاند، اما هم اکنون مایل به عیادت و دادن پست و سمت به او هستند، زیر سئوال برده است و اشاره می کند که افرادی مانند واعظ آشتیانی بهتر است "خجالت بکشند به ملاقات او نیایید".
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|