نمایش پست تنها
قدیمی 01-09-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پرسپوليس 1 ـ ذوب آهن 1؛‌با دايي هم نشد
نمايش خيره كننده ذوب آهن در 20 دقيقه پاياني، مي‌توانست باعث پيروزي اين تيم اصفهاني هم بشود اما به هرحال پرسپوليسي‌ها از يك امتياز به هيچ وجه راضي نيستند. اين يك توقف ديگر بود كه آنها را از قهرماني دورتر كرد.

گل‌ها: محسن خليلي(50پنالتي) براي پرسپوليس و كيوان امرايي(87) براي ذوب آهن
هفته بيست و دوم ليگ برتر، ورزشگاه آزادي، تماشاچي:‌30هزارنفر
داور: محسن قهرماني

پرسپوليس: ميثاق معمارزاده(4)، ابراهيم شكوري(5/2)، مجتبي شيري(5/2)، شيث رضايي(2)، عليرضا محمد(5/2)، عادل كلاه‌كج(3)، تياگو(3)، محمد پروين(1)(46محمد منصوري(3))، حسين بادامكي(2)، اشپيتيم آرفي(1)(46محسن خليلي(3))، هادي نوروزي(3)(70 ميثم بائو)
سرمربي: علي دايي

ذوب آهن: شهاب گردان(3)، محمد صلصالي(3)،فرشيد طالبي(5/2)، حسن اشجاري(5/2)، سيدمحمد حسيني(3)، محمدرضا خلعتبري(5/3)(85ايگور كاسترو )، محمد منصوري(5/3)، علي احمدي(5/2)، محمد قاضي(2)(75كيوان امرايي(3))، قاسم حدادي‌فر(1)(محسن مسلمان(3))، اسماعيل فرهادي(2)
سرمربي: منصور ابراهيم‌زاده

توضيح: نمرات بازيكنان از يك تا پنج مي‌باشند.
گل‌ها:
1ـ 0(پرسپوليس): خطاي پنالتي روي هادي نورزوي را محسن خليلي با يك ضربه پاي چپ قاطع به گل برتري تيمش تبديل كرد.
1ـ1(ذوب آهن): پاس تند و تيز ايگور كاسترو يار تازه نفس ذوب، با ضربه كيوان امرايي از محوطه 6 قدم به گل تبديل شد. اين دو بازيكن تعويضي با ورود خود به زمين ورق را برگرداندند.

بهترين بازيكن: ميثاق معمارزاده دروازه‌بان پرسپوليس با چند واكنش نجات‌بخش،‌ قرمزها را از يك شكست خانگي نجات داد. به جز او بايد از بازي موثر امرايي و خلعتبري نيز ياد كرد.

اتفاق ويژه: پرسپوليس درست مثل بازي رفت، بعد از پيش افتادن از حريف در لحظات پاياني به تعويض‌هاي طلايي ابراهيم‌زاده باخت. جالب اينكه در بازي رفت هم كاسترو زمينه‌ساز تساوي شده بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید