نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 01-10-2010
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

 
تاریخ عضویت: Sep 2009
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 4,838
سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نغمه‌های باغ سحرانگیز ایرانی در ایتالیا

پروژه نغمه‌های سحرانگیز باغ‌های ایرانی (پردیس) در مرکز فرهنگی ایرانیان در ایتالیا اجرا می‌شود.


والتر مایولی، آهنگساز، نوازنده و پژوهشگر ایتالیایی گفت: این پروژه مربوط به ضبط صداهایی است که در باغ‌های ایرانی به گوش می‌رسد و قرار است ماه مارس 2010 (اسفند ماه 88) در رم اجرا شود.

این باستانشناس در ادامه افزود: برای صدابرداری این طرح از ابزارو آلات مدرن استفاده می‌شود که شنونده گویی صدای موسیقیایی طبیعت را همانند ارکستر بزرگی در گوش خود احساس می‌کند. کاری برای بازیابی فضایی که در آن نغمه‌های دل انگیز طبیعت در فصل‌های بهار و تابستان در باغ‌های کشور ایران به گوش می‌رسند.

والتر مایولی یکی از پژوهشگران و باستان شناسان مشهور ایتالیایی است که تا کنون در تحقیق و اجرای موسیقی چندین فیلم معروف جهان از جمله گلادیاتور،آراگو و... مشارکت داشته است.

این آهنگساز شهریورماه سال جاری با حضور در خبرگزاری مهر اطلاعات جامعی از فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی خود را برای انتشار در خبرگزاری مهر ارائه داد.

همشهری
__________________

and the roads becomes my bride

پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید