نمایش پست تنها
قدیمی 01-11-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

تراكتور1- پيكان صفر؛سلام بر بالاي جدول

تراکتور بازی برتری ارائه داد اما بازیکنان این تیم به خصوص مهرداد پولادی موقعیت های زیادی را از دست دادند تا این تیم به پیروزی با یک گل قناعت کند.تراكتور با اين برد 32امتيازي شد و به جمع بالانشينان پيوست

گل: خيرخواه (49)
داور : تورج حق وردی، ورزشگاه :يادگار امام، تماشاچي :45هزار نفر
اخطار : علی سلمانی و محمود پوراسدالله (پیکان)،مصطفی اکرامی ( تراکتورسازی)

تراکتورسازی: مهدی ثابتی، علی میرشفیعیان، الو ترائوره، مصطفی اکرامی، مجتبی ترشیز، مهرداد پولادی، مهدی کیانی، علیرضا جلیلی ( 76- محمد زعفرانی)، مسعود ابراهیم زاده (65- جاسم کرار)، فرهاد خیرخواه و محمد ابراهیمی (85- سید محسن حسینی)
سرمربي:فرازكمالوند

پیکان: مسعود غلامعلی زاد،سعید لطفی، لوییس کارلوس، مهدی تاجیک، حمید هدایتی، حسن اسلامی، علی سلمانی (78- امیر میر بزرگی)، محمود پوراسدالله، علی غلام، مجید خدابنده لو (63- روح الله عطایی) و سعید دقیقی
سرمربي : حميد درخشان

شرح گل :
یک – صفر: حرکت تکنیکی علیرضا جلیلی یک پنالتی را برای تراکتورسازان به ارمغان آورد و فرهاد خیرخواه توپ را از روی نقطه پنالتی تبدیل به گل کرد.

بهترین بازیکن: علیرضا جلیلی ( تراکتور) . او با حرکات تکنیکی اش در میانه میدان بارها همبازیانش را صاحب توپ کرد.

اتفاق ويژه:فراز کمالوند سرمربي تراکتورسازي که طي هفته گذشته از هدايت تبريزي ها کناره گيري کرده و دوباره برگشته بود در اين بازي به عنوان سرمربي تراکتورسازي حضور داشت تا به شايعات پايان دهد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید