01-11-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سپاهان 1 ـ فولاد خوزستان 1 ؛ جلالي ترمز امير را كشيد
نكته جالب توقف سپاهان پس از 7 پيروزي پياپي بود. اين تيم از هفته چهاردهم مقابل راهآهن تا هفته گذشته كه 5 بر صفر استقلال اهواز را در شهر خودش شكست داد در 7 بازي پشت سر هم به پيروزي رسيده بود
گلها:جلال حسيني(30)براي سپاهان و سيامك سرلك (32)براي فولاد
و رزشگاه :فولادشهر،تماشاگر:3 هزار
داور: رحيم مهرپيشه
اخطار: مهدي جعفرپور(سپاهان) جواد شيرزاد، حسين آشنا، مهرداد جماعتي(فولاد خوزستان)
اخراج: جواد شيرزاد
سپاهان: رحمان احمدي، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، هادي عقيلي، شاهين خيري(57 مهدي جعفرپور)، احمد آلنعمه(60 فرزاد حاتمي)، مهدي كريميان(89 حسين پاپي)، احسان حاجصفي، محرم نويدكيا، احمد جمشيديان و عمادرضا
سرمربي: اميرقلعه نويي
فولاد خوزستان: حسين آشنا، علي حمودي، جواد شيرزاد، مهدي چمنآرا، جابا مجيري، كريم شاهوردي، سعيد رمضاني(90 مهدي جماعتي)، سيامك سرلك(76 كاوه رضايي)، بختيار رحماني، غلامرضا رضايي، آرش افشين(67 نادر احمدي)
سرمربي: مجيد جلالي
شرح گلها:
(1ـ0سپاهان): ارسال پاي چپ حاجصفي با ضربه سر سيدجلال حسيني وارد دروازه فولاد شد.
(1ـ1 فولاد): در حالي كه سپاهان در شادي گل اول خود بودند روي غافلگيري محض، پاس آرش افشين به سرلك رسيد و او بازي را به تساوي كشاند.
اتفاق ويژه: به صدا درآمدن سوت پايان بازي در لحظه ضدحمله تيم فولاد خشم جواد شيرزاد بازيكن اين تيم را برانگيخت. اعتراض او به داور در ابتدا يك كارت زرد و سرانجام يك كارت قرمز را در پي داشت تا نام اين بازيكن به عنوان تنها اخراجي اين ديدار پس از سوت اين بازي ثبت گردد.
بهترين بازيكن: حسين آشنا سنگربان فولاد خوزستان بدون ترديد بازيكن برتر اين ديدار بود. وي در طول 90 دقيقه بارها و بارها با درخشش خود مانع از شكست خارج از خانه تيم خود گرديد. عكسالعملهاي خوب وي در چند صحنه تك به تك تحسين تماشاگران را برانگيخت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|