نمایش پست تنها
قدیمی 01-11-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استيل آذين1 ـ راه آهن1؛ علي در سد فرشيد

استيل آذين كه مي‌توانست با پيروزي در اين بازي به رده سوم جدول برسد يك بار ديگر موقعيت پيروزي را با تساوي عوض كرد ... راه آهن هم با اين يك امتياز در موقتاً‌ يك رده صعود كردو منتظربازي فولاد مقابل سپاهان ماند.

گل‌ها:‌شاپورزاده(59) براي استيل، نورمحمدي(85) راه آهن
ورزشگاه: راه آهن، تماشاچي: 1500 نفر
اخطار:برجلو، خسروي(استيل)، پاشايي، كاميابي(راه آهن)

استيل آذين: علي نظرمحمدي، لك چيرا، كاظم برجلو، علي عشوري‌زاد، ميثم خسروي، محمدرضا مهدوي، حامد كاويان‌پور، عليرضا واحدي نيكبخت(70محمد غلامي)، ‌علي كريمي، اميرشاپورزاده(70 حسين كعبي)، رضا نوروزي(75 امير شرفي)
سرمربي: حميداستيلي

راه‌ آهن: فرشيد كريمي، رضا نورمحمدي، ابراهيم كريمي، حسين پاشايي، مجيد باجلان، مجيد نورمحمدي(80 محمود آمنه)، كمال كاميابي، حسين كوشكي، فريد عابدي(75 پيمان نوري)، عيسي ترائوره، ميلاد زنيدپور(92 حامد نورمحمدي)
سرمربي: مهدي تارتار

شرح گل:
1ـ0 (استيل آذين): پاس عمقي رضا نوروزي با ضربه هوشمندانه و تماشايي شاپورزاده از فرشيدكريمي گذشت و به طور دروازه راه آهن رسيد.
1ـ1(راه آهن):‌ در حالي كه بازيكنان استيل آذين به دنبال اداره بازي بودند، رضا نورمحمدي با يك ضربه سر توانست بازي را به تساوي بكشاند.

بهترين بازيكن:‌فرشيد كريمي در روزي كه برادرش چندان ندرخشيد با دفع چند موقعيت خوب، تأثير زيادي در كسب تك امتياز راه آهني‌ها داشت. جالب اينكه هواداران راه آهن بعد از گل ، محمدحسن انصاري فرد را تشويق مي‌كردند!

اتفاق ويژه: حسين كعبي بعد از هدر دادن يك موقعيت عالي با واكنش هواداران استيل مواجه شده كه با خشم به آنها واكنش نشان داد. ظاهراً‌ حسين تحت تأثير اتفاقات تيم ملي است. بگو و مگو علي كريمي و زيندپور نكته قابل ذكري بود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید