نمایش پست تنها
قدیمی 01-11-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مرفاوي:با قدرت به كارم ادامه مي دهم!

اين كه واعظ خبري را تكذيب نمي‌كند و از آن ابراز بي‌اطلاعي مي‌كند، خود پيغام مهمي در بطن دارد. به نظر مي‌رسد با وجود حرف‌هاي امروز مرفاوي، جايگاه او مثل سابق در استقلال محكم نيست.

سايت گل- خبرهاي صبح را باور نكنيد. صمد مرفاوي تصميم خودش را براي ماندن گرفته است گرچه همه عقيده دارند او مناسب پست سرمربيگري استقلال نيست.
امروز در حالي كه برخي از رسانه‌ها خبر از استعفاي صمد مرفاوي داده بودند، سرمربي استقلال انتشار اين خبرها را ادامه پروژه حاشيه‌سازي براي تيم عنوان كرد و خبر استعفاي خود را تكذيب كرد. مرفاوي گفت: هيچ گونه استعفايي به واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال نداده ام و با قدرت به كارم ادامه خواهم داد. وي گفت: صبح امروز نشستي را با آشتياني داشتم اما در اين نشست استعفايي به وي ندادم و آشتياني نيز با حمايت از من گفت كه به كارم ادامه بدهم.
جالب اين كه اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال نيز ظهر امروز در گفت‌وگو با ايسنا از خبر استعفاي صمد مرفاوي ابراز بي‌اطلاعي كرده بود...
اين كه واعظ خبري را تكذيب نمي‌كند و از آن ابراز بي‌اطلاعي مي‌كند، خود پيغام مهمي در بطن دارد. به نظر مي‌رسد با وجود حرف‌هاي امروز مرفاوي، جايگاه او مثل سابق در استقلال محكم نيست.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید