01-11-2010
|
 |
کاربر عالی
|
|
سپاسها: : 267
508 سپاس در 332 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بار خدایا بر محمد و ال او درود فرست و مرا از هر کاری که پرداختن به ان از پرداختنم به تو باز می دارد بی نیاز گردان و به کاری برگمار که در روز باز پسین از من خواهی و روزهای عمر مرا در کاری برگمار که مرا برای ان افریده ای مصروف دار و مرا بی نیاز گردان و در روزی بر من بگشای و به نگریستن در مال و جاه کسان گرفتار مکن و عزیزم دار و به خود پسندی دچار مساز .مرا به بندگی خود گیر و عبادتم را به عجب و غرور تباه مکن .و بر دست من در حق مردم کارهای خیر جاری کن و کارهای خیر مرا به شائبه منت نهادن بر خلق خدای میامیز و از اخلاق متعالی بهره ورم کن و از نازش بر خویش در اماندار.بار خدایا مرا به راه شایسته هدایت راه بنمای و چنان کن که راه دیگرگون نکنم و طریق حق پیش پای من بگشای و چنان کن که به راه باطل نگرایم.ای خداوند هر خصلت بد که در من هست به صلاح اور و هر زشتی که با من است و موجب نکوهش من است به زیبایی بدل نمای و هر کرامت کمال نایافته که در من است کامل فرمای و بدل بفرمای کینه توزی دشمنان مرا به محبت و حسد حسودان مرا به مودت و بدگمانی صالحان در حق من به اعتماد و دشمنی نزدیکان به دوستی و کژتابی خویشاوندان به نیکخواهی و فروگذاشتن نزدیکان را به یاریگری و دوستی .امین یا رب العالمین
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|