نمایش پست تنها
  #1  
قدیمی 03-18-2008
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

 
تاریخ عضویت: Sep 2007
محل سکونت: تهرانپارس
نوشته ها: 8,211
سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow چهارشنبه سوزی؛ نه

چهارشنبه سوزی؛ نه


با نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال که براساس یک سنت کهن در ایران زمین، یادآور شادی و سوزاندن غم‌ و غصه با برافروختن آتش است، لحظه شماری برای آغاز سال نو خورشیدی آغاز می شود اما ...

با نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال که براساس یک سنت کهن در ایران زمین، یادآور شادی و سوزاندن غم‌ و غصه با برافروختن آتش است، لحظه شماری برای آغاز سال نو خورشیدی آغاز می شود اما ...
متاسفانه دو،سه دهه است که فرهنگ خطر‌ساز انفجار نارنجک‌های دست ساز و تولید صداهای دهشتناک؛ چهارشنبه سوری ایرانیان را تبدیل به «چهارشنبه سوزی» کرده و هر ساله در آستانه سال نو بیمارستان‌های کشور مملو از سوختگان می‌شود.
به راستی اما چرا نوجوانان و جوانان ما به استقبال مرگ می‌روند؟‌!آیا نمی شود با حفظ سنت دیرینه «چهارشنبه سوری» و رعایت اصول ایمنی در به پا کردن آتش، از این سنت فقط خاطره‌های خوش را ذخیره کنیم.
«بهروز تشکر» مدیر کل روابط عمومی آتش نشانی تهران در روزهای پایان سال به شهروندان هشدار داد:
گزارش: خبرگزاری ایسکانیوز
۱. آثار و عوارض بسیار خطرناک بازی با مواد محترقه و منفجره را به کودکان و نوجوانان یادآوری کنید و آنان را از این کار خطرناک برحذر دارید.
۲. از آتش زدن لاستیک، هیزم، کارتن خالی و .... در واحد های مسکونی و کوچه و خیابان خودداری کنید.
۳. کبریت از جمله وسایلی است که کودکان برای تولید ترقه و به پا کردن آتش به کار می گیرند؛ آن را از دسترس بچه ها دور نگهدارید.
۴. پرتاب مواد آتش زا به هوا و افتادن آنها در پشت بام ، بالکن و شاخه های خشک درختان از عوامل اصلی بروز آتش سوزیها در روزهای آخر سال است.
۵. از توقف خودرو در کوچه ها و معبرهای تنگ خودداری کنید، چون آتش بازی در نزدیکی دستگاه نقلیه حامل بنزین و مواد سوختنی به ویژه در صورت نشت بنزین، بسیار خطرناک و قابل انفجار است.
۶. به صاحبان فروشگاههای مواد شیمیایی و رنگ فروشی ها توصیه می شود از فروش هرگونه مواد آتش زا که در ساخت مواد منفجره به کار می رود به کودکان و نوجوانان خودداری کنند.
۷. کودکان و نوجوانان معمولا ترقه و مواد منفجره را در نقاط خلوت خانه نظیر انباری، زیرزمین، بالکن، پشت بام و .... مخفی می کنند، که این خود از عوامل بروز انفجار است.در ورودی این گونه محلها را قفل و از رفت و آمد فرزندان خردسال جلوگیری کنید؛ یا این نقاط را روزانه مورد کنترل و بررسی قرار دهید.
۸. از قرار دادن مواد منفجره و محترقه در مسیرهای عبور خورو و موتوسیکلت یا که منجر به رخداد رانندگی یا آتش سوزی می شود جدا خودداری کنید.
۹. در صورت روشن کردن آتش توصیه می شود حجم شعله کم باشد.
۱۰. از ریختن مواد سریع الاشتعال مانند نفت، بنزین و از قرار دادن ظرفهای تحت فشار از جمله کپسول، اسپری، حشره کش روی آتش خودداری کنید.
۱۱. از پرتاب فشفشه و موشک بر شاخه درختان، پشت بام و بالکنها خودداری کنید.
۱۲. وجود یک کپسول خاموش کننده پودری آتش نشانی در نزدیکی محوطه آتش ضروری است.
۱۳.در صورت امکان یک رشته شیلنگ آب در نزدیکی محوطه آتش در نظر بگیرید تا درصورت لزوم بتوان از آن استفاده کرد.
۱۴. پیش از ترک محل آتش، حتما از خاموش شدن آن مطمئن شوید و با شیلنگ آب باقیمانده آن را کاملا سرد کنید. در موقع پریدن از روی آتش از لباس گشاد و سریع الاشتعال استفاده نکنید.
۱۵. برای استفاده از ترقه و فشفشه، نوع بی خطر و استاندارد را انتخاب کنید.

«بهروز تشکر» در پایان گفت و گوی اختصاصی با ایسکانیوز تاکید کرد:در صورت بروز هرگونه آتش‌سوزی و یا حادثه دیگر، ضمن حفظ خونسردی با تلفن ۱۲۵ سازمان آتش نشانی تماس بگیرید و مراتب را با بیان نوع رخداد و نشانی دقیق، اطلاع دهید.


__________________
This city is afraid of me
I have seen its true face
پاسخ با نقل قول
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید