نمایش پست تنها
قدیمی 01-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پيكان 0ـ استيل آذين1؛ پيروزي استيل آذين در بازي خداحافظي كريمي

برد با حداقل گل استیل آذین در دیدار مقابل پیکان، یکی دیگر از نتایجی بود که در رقابتهای این هفته لیگ برتر رقم خورد.

سایت گل- در اینجا می توانید جزئیات بیشتری را در مورد دیدار دوتیم پیکان و استیل آذین مطالعه کنید:
ورزشگاه شهيد رجايي قزوين، تماشاگر 3 هزارنفر
داور: محمود رفيعي
گل‌ها: مهدي محمدي (25) استيل آذين
اخطار:‌ سعيد دقيقي و سعيد لطفي، محمود پوراسدالله و جهانگير عسگري(پيكان)، اميرشاپورزاده، علي كريمي، علي عشوري‌زاد(استيل آذين)

پيكان: مسعود غلام‌علي‌زاد، سعيد لطفي، كارلوس، مهدي تاجيك، حميدهدايتي، آرمان قاسمي(58 مجيد خدابنده‌لو)، محمدرضا طهماسبي، محمود پورعبدالله، روح‌الله عطايي، سعيد دقيقي(78 عليرضا عباس فرد)، ايمان رزاقي راد(72 جهانگير عسگري)
سرمربي: حميد درخشان

استيل آذين: حميد نشاط‌جو، لك چيرا، مهدي محمدي، علي عشوري، حامد كاويان‌پور، محمدرضا مهدوي، عليرضا نيكبخت واحدي، اميرشاپورزاده(79 محمدغلامي)، فريدون زندي(28 علي آذري)، رضا نوروزي(88 حسين كعبي)، علي كريمي
سرمربي: حميد استيلي

شرح گل: 1ـ0 استيل آذين: كرنر ارسالي علي كريمي، ضربه سر مهدي محمدي مدافع پيشتاخته استيل آذين تبديل به تك گل بازي شد.

بهترين بازيكن:‌علي كريمي ستاره تيم استيل آذين كه شايد بازي با پيكان بازي خداحافظي او از استيل آذين بود در اين ديدار يك پاس گل داد تا همچنان با عملكرد خيره‌كننده خود موثرترين بازيكن فعلي ليگ رقابت‌هاي برتر باشد.

اتفاق ويژه: مصدوميت زود هنگام فريدون زندي در دقيقه 28، استفاده از حسين كعبي در دقيقه 88، دومين حضور عليرضا واحدي نيكبخت در تركيب اصلي بدون اينكه تأثير چنداني در بازي داشته باشد، بازي خداحافظي علي كريمي، سه اخطاره شدن او و غيبت قطعي ديدار با استقلال حاشيه‌هايي بود كه درتيم استيل آذين موج مي‌زد. پيكان همچون گذشته روي نوار ناكامي گام برمي‌دارد و امتيازات يكي پس از ديگري از دست مي‌دهد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید