نمایش پست تنها
قدیمی 01-16-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پاس 1ـ سپاهان1؛ توره زرد و قرمز و سبز

تیم صدرنشین رقابتهای این فصل لیگ کشور،به کسب یک امتیاز در همدان رضایت داد

سایت گل- سپاهان با دومين تساوي برتري مطلق در صدر جدول ليگ را تا حدي از دست مي‌دهد. آنها حالا 45 امتياز دارند و ذوب آهن در صورت پيروزي در مسابقه فردا فاصله خود را با اين تيم به حداقل خواهد رساند. در كسب اين نتيجه ابراهيم توره مهاجم بي‌انضباط و خاطي سپاهان بيشترين نقش را ايفا كرد.

ورزشگاه شهدا قدس، تماشاچي 7 هزارنفر)
داور: خداداد افشاريان
اخطار:‌ مكاني و قرباني، شاه عليدوست (پاس)، جمشيديان و توره، كريميان (سپاهان)
گلها: هادی عقیلی(4) برای سپاهان و همت عابدی نژاد (75)برای پاس
اخراج: توره(سپاهان)

پاس: سوشا مكاني، مجيد غلام‌نژاد(66 يادگاريان)، اميدخورج، پويا سيف‌پنهاني(71 ارگينوف)، وريا غفوري، روزبه شاه‌عليدوست، همت عابدي‌نژاد، يدالله اكبري، صابر ميرقرباني، هادي اصغري(82 ابوالحسني)
سرمربي:‌اصغرمديرروستا

سپاهان: مهدي رحمتي، هادي عقيلي، جلال حسيني، محسن بنگر، احسان حاج‌صفي، احمد جمشيديان، محرم نويدكيا(60 خيري)، مهدي كريميان(65 پاپي)، مهدي جعفرپور، ابراهيم توره، عمادرضا(88 فرزاد حاتمي)
سرمربي: اميرقلعه‌نويي

شرح گل:
1ـ 0 (سپاهان) پاس عمقي نويدكيا براي توره او را در شرايطي تك به تك با دروازه‌بان پاس قرار داد كه برخورد او مكاني به حكم داور پنالتي تشخيص داده شد. هادي عقيلي اين توپ را بعد يك رفت و برگشت با ضربه سر به گل اول سپاهان تبديل كرد.
1ـ1(پاس) سانتر يدالله اكبري با دخالت همت عابدي‌نژاد وارد دروازه سپاهان شد.بهترين بازيكن: شايد بشود يدالله اكبري را با انگيزه بسيار بازي مي‌كرد به عنوان بهترين بازيكن زمين نام برد. اين بازيكن گل تساوي را پاي گذاري كرد و همانطور كه قول داده بود انتقام خود را از اميرقلعه‌نويي گرفت.

اتفاق ويژه:‌ ابراهيم توره مهاجم سنگالي سپاهان كه با تصميم عجيب قلعه‌نويي در تركيب اصلي اين تيم قرار گرفته بود با وجود اينكه گل اين تيم را پايه گذاري كرد با دو كارت زرد بي‌مورد از بازي اخراج شد و با ده نفره كردن تيمش بيشترين تأثير را در به تساوي كشيدن شدن بازي داشت. به جز او مجيد بصيرت سرپرست سپاهان هم به دليل اعتراض به داوري از زمين اخراج شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید