نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شاهين بوشهر4 ـ پرسپوليس1؛ شاهين غرور شهريار را خرد كرد

شاهين بوشهر در يك بازي غافلگيرانه موفق به ثبت سنگين‌ترين باخت پرسپوليس در ليگ برتر نهم شد. در اين بازي پاس‌هاي اشتباه و متعدد پرسپوليسي‌ها همچنين اشتباهات فردي دروازه‌بان اين تيم از عوامل اصلي باخت پرسپوليس بود.

گل‌ها: شكرون(19)، مهدي كياني(34)، محسن حميدي(68)،حميدرضا سليماني(69) براي شاهين بوشهر ، حوارملامحمد(3+90)براي پرسپوليس
ورزشگاه شهيد بهشتي بوشهر، تماشاچي 25 هزارنفر
داور: صالحي‌زاده
اخطار: (68)حق‌شناس(شاهين)

شاهين بوشهر: مجتبي روشن‌گر، محسن حميدي، عبدالله كرمي، محمد احمدپوري، بهادر عبدي، ايوان پترويچ، مهدي كياني(63 حميدرضا سليماني)، ناصر شكرون(68 اوبا ساندي)، رضا بازياري، محمدجمال حق‌شناس
سرمربي: محمود ياوري

پرسپوليس: ميثاق معمارزاده، ابراهيم شكوري، سپهر حيدري، نبي باقري‌ها(46 مجتبي شيري)، عليرضا محمد، تياگو(46حوارملامحمد)، ، عادل كلاه‌كج، حميدرضا علي عسگر(51 هادي نوروزي)، ميثم بائواشپيتيم آرفي، محسن خليلي
سرمربي: علي دايي

شرح گل‌ها:
0ـ1(شاهين): نفوذ بهادر عبدي به قلب دفاع پرسپوليس زد و ضربه او با دفع ناقص معمارزاده در ميان ناباوري به شكرون رسيد و او به سادگي دروازه‌ خالي پرسپوليس را باز كرد.
0ـ2(شاهين): پاس عمقي ايوان پترويچ به مهدي كياني رسيد و او از روي خط محوطه جريمه با يك ضربه چيپ زيبا گل دوم تيمش را به ثمر رساند.
0ـ3(شاهين): ارسال از سمت راست محسن احمدي با ضربه سر محمد احمدي‌پوري وارد دروازه شد.
0ـ4(شاهين): ارسال نه چندان جدي بازيكنان شاهين داخل محوطه جريمه را ميثاق معمارزاده گرفت كه توپ از دست وي رها شد و حميدرضا سليماني آن را تبديل به گل كرد.
1ـ4(پرسپوليس): حوارملامحمد دفع ناقص روشنگر را روي پاس شاهيني‌ها تبديل به گل اول پرسپوليس كرد.

اتفاق ويژه: باخت سنگين پرسپوليس با 4 گل خورده در شرايطي اتفاق افتاد كه شاهين مي‌توانست گل‌هاي بيشتري را نيز به ثمر برساند. علي دايي و پرسپوليسي‌ها اما هرگز توقع چنين نمايشي را از شاهين نداشتند و شايد به همين جهت هم غافلگير شدند.

بهترين بازيكن: ايوان پترويچ هافبك سابق پرسپوليس با طراحي عالي حملات، نقش اصلي را در اين برد تاريخي ايفا كرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )

ویرایش توسط Omid7 : 01-17-2010 در ساعت 05:27 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید