نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

راه آهن 1- ابومسلم صفر؛تارتار فاتح فينال ته جدولي

مهدی تارتار در غیاب چندین بازیکن اصلی اش توانست اولین پیروزی خود را مقابل تیم انتهای جدولی ابومسلم بدست بیاورد. با این برد راه آهن با 23 امتیاز در رده شانزدهم جدول قرار گرفت و ابومسلم هم آخرین شانس هایش برای بقا را از دست می دهد و با 7 امتیاز اختلاف نسبت به فولاد قعرنشین است.

گل:مجيد باجلان
ورزشگاه اكباتان ، تماشاچي هزار نفر، داور: البرزحاجی پور، اخطار: سعيد حلافي (راه آهن)
اخراج:حميد مطهري(مربي راه آهن)

راه آهن: مسعود همامی، ابراهیم کریمی ، رضا نورمحمدی، حسین پاشایی، مجید نورمحمدی (82- محسن میرآبی)، کمال کامیابی، ابوذر رحیمی، محمود آمنه، میلاد زنیدپور، عیسی ترائوره، مجید باجلان (46- سعید حلافی)(90- پیمان میری)

ابومسلم: اشکان نامداری، مجتبی سرآسیابی، فرشاد بهادرانی (41- سعید عبدالله پور)، عبدالجبار مومونی، داود سید عباسی، سعید خانی، محمدرضا خرسندنیا، رضا ناصحی، محمود رجب زاده (63- یونس شاکری)، جراردو جونیور (80- گابریل)، داود دانش دوست

شرح گل:
یک- صفر: ارسال میلاد زنیدپور از جناح چپ را مجید باجلان با یک ضربه دقیق تبدیل به گل کرد.
بهترین بازیکن: میلاد زنیدپور مانند همیشه بهترین بازیکن راه آهنی ها بود و علاوه بر یک پاس گلی که داد دو موقعیت تک به تک گل هم به دست آورد.

اتفاق ویژه: در دقيقه 44 و صحنه‌اي كه بازيكنان ابومسلم معتقد بودند داور خطاي پنالتي به سود اين تيم را اعلام نكرده است به شدت به وي اعتراض كردند و بلافاصله پس از به صدا درآمدن سوت پايان نيمه اول بازي، بازيكنان دو تيم اعتراضات خود را ادامه دادند و با هم درگيري فيزيكي پيدا كردند كه اين درگيري با وساطت پرويز مظلومي و دستيارانش به پايان رسيد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید