نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ذوب آهن صفر‌ ـ مس كرمان صفر؛ همه به سود سپاهان

شاگردان منصور ابراهيم‌زاده در اين ديدار به دنبال پيروزي بودند تا اختلاف خود را با صدر جدول به حداقل رسانند، اما موفق نشدند در بازي خانگي به برتري دست يابند و با كسب يك امتياز در فاصله 3 امتيازي تيم سپاهان قرار گرفتند. ذوب‌آهن با 42 امتياز در رده دوم و مس با 24 امتياز در رده پانزدهم قرار گرفتند.

ورزشگاه فولادشهر، تماشاچي 1000 نفر
داور: سعيد بخشي‌زاده
اخطار: اشجاري، رضي، صلصالي(ذوب آهن)، اميركامران(مس)

ذوب آهن: شهاب گردان، محمد حسيني، محمد صلصالي، فرشيد طالبي، حسن اشجاري، بابك رضي، محمدرضا خلعتبري، قاسم حدادي فر، محمد منصوري، (اميديان)محمد قاضي،(69فرهادي) كيوان امرايي(78 كاسترو)

مس كرمان: عباس محمدي، فرزاد حسين‌خاني، پيروز قرباني‌، حميد عزيززاده، اميرحسين يوسفي، امير غني‌زاده(89 احمد كامران)، فرزاد آشوبي، مهدي رجب‌زاده، ميلاد صخرديني، علي سامره، زالدرون

شرح بازي:
بازي با ميدان‌داري تيم ذوب آهن آغاز شد و بيشتر حملات اين تيم از سمت راست دفاع مس با حضور فرزاد حسين‌خاني و ارنج‌هاي سرعتي خلعتبري بيشتر پاي‌ريزي مي‌شد اما با وجود بازگشت فرزاد آشوبي براي مس به ميدان مسابقه اين تيم عملكرد بهتري در ميانه زمين نسبت به بازي‌هاي قبل خود داشت و به همين دليل اجازه نداد كه ذوب آهن خيمه سنگيني را روي دروازه مس ايجاد كند. با اين حال ذوب آهن با حملات بيشتر خودش نشان داد كه راغب‌تر از مس به كسب امتياز است اما در پايان شاگردان بوناچيچ موفق شدن با يك امتياز شيرين از اصفهان بازگردند تا خود را از تيم‌هاي فانوس به دست همچنان جدا نگه‌دارند.

اتفاق ويژه: درگيري بين طرفداران با بازيكنان ذوب آهن در پايان بازي صحنه‌هاي زشتي در در ورزشگاه ايجاد كرد. جلال اميديان بازيكن سابق مس كه به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان آمد نقش اصلي رويارويي معترض ذوب آهن بود و هواداران عقيده داشتند كه بهترين فرصت بازي از دست رفت.

بهترين بازيكن:‌ البته سطح كيفي بازي پايين بود اما عباس محمدي با دو دفع توپ نقش بسزايي ايفا كرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید