نمایش پست تنها
قدیمی 01-18-2010
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام

مرسی از دوستام که در این زمینه اظهار نظر کردند
فروم یعنی همین
هر جدلی هر اختلاف نظری باعث میشه واقعا حتی اگه ندونیم سطح خودمونو بالا ببره نتیجه ش رو در اظهار نظر در مورد اختلافات بعدی میشه دید
منتظر بمانید و ببینید...

عارض به حضور مبارکتون هستم که به اس ام اس که الان به دستم رسید توجه بفرمایید

گمال کیف چیست ؟
خوشحالی یک کرد بعد از انجام یک کار خبیثانه !

در مورد اس ام اس های کردی به لهجه ها و گویش های مختلف هم همونطور که نوشتم خیلی خوبه که تنوع های مختلفی داشته باشیم بین کاربران این باعث میشه فردا کسان دیگه ای هم که نماینده گویشهای دیه ای هستند بیان و اس ام اس های خودشون رو بذارن خب این خیلی خوبه ما دست بوسشونم هستیم
من گیلگی نمیفهمم ولی ای کاش یکی بیاد یه تاپیک بزنه برای گیلکی خب این چه تداخلی با کار ما پیش میاره ؟ من حاظرم یه پولیم دستی بدم یه چی اضافه یاد بگیرم

در مورد فونت کردی اقا بهنام
بله من خودم چند نوع فونت کردی هم دارم
اما منظورم این بود که نوشته ها باید طوری باشه برای بچه های دیگه بدون نصب فونت خونده بشه نمیشه این انتظار رو داشت همه فونت رو نصب کنن و اگه نصب نکنن بعضی خطوط از نوشته ها یه فرم ناشیرینی به خودش میگیره
مگه چند کاراکتر هست که نشه معادل نزدیکش به فارسی رو براش پیدا کرد / ؟ اغماض کنیم عیبی نداره ...

گلادیاتور عزیز هم پرسیده بود که من مگه چیزایی که بهنام میذاره رو میفهمم ؟
بله میفهمم مندرسته که کرمانشاه متولد شدم اما با وجود اینکه علاقه خیلی زیادی به کردی کرمانشاهی و کرمانشاه و کرمانشاهی دارم توی خونه سورانی صحبت میکنم از همینایی که میگین متنشو نمیفهمین... ( دم خروس حمایتم از بهنام معلوم شد ها / ؟ نه ....
گفتم که خوشخال میشم گیلگی بیان بنویسن ... )

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید