نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سایپا 1- فولاد 2؛درس 3 امتیازی آقا مجید

فولاد با اين برد خارج از خانه 24 امتيازي شد و يك رده صعود كرد آنها مي‌توانستند با اختلاف سه گل بازي را تمام كنند كه رضايي پنالتي سوم را از دست داد. حالا فولاد تيم شانزدهم جدول است و بايد خود را به شاهين، استقلال اهواز و ... برسد تا از سقوط فرار كند.

گل: رضايي(36)و(48)فولاد، ابراهيمي(2+90) برای سایپا
ورزشگاه انقلاب كرج، تماشاچي 2 هزار نفر
داور:‌ جمشيد دانش‌مهر
اخطار:‌مجيد ايوبي، انصاري‌فر(سايپا)، احمدي، عفراويي(فولاد)

سايپا: ابراهيم ميرزاپور، داريوش يزداني(60 علي حسيني)، مرتضي ابراهيمي، علي زينالي، جواد آشتياني(60 امين منوچهري)، مجيد ايوبي، ابراهيم صادقي، اميد شريفي‌نسب، رضا خالقي‌فر، مهدي خيري، كريم انصاري‌فر
سرمربي:‌محمد مايلي‌كهن

فولاد: حسين آشنا، جلال كاملي‌مفرد(20 عفراويي)، مهدي چمن‌آرا، علي همودي،‌ جابا موجيري، كريم شاه‌وردي(82 بارتولويچ)، سعيد رمضاني، سيامك سرلك،‌ بختيار رحماني، غلامرضا رضايي، نادر احمدي(88 آرش افشين)
سرمربي: مجيد جلالي

شرح گل:
1ـ0 (فولاد): غلامرضا رضايي با خطاي ايوبي در محوطه جريمه سرنگون شد و خودش پنالتي به دست آمده را به گل تبديل كرد.
2ـ0 (فولاد):‌اشتباه مدافعين سايپا در دفع توپ و برخورد توپ به بازيكن سايپا فرصتي بادآورده را نصيب رضايي كرد و او با ضربه‌اي فني گل دوم را به ثمر رساند.
2ـ1(سايپا): مرتضي ابراهيمي روي سانتر خالقي‌فر توپ را از روي سر حسين آشنا وارد دروازه فولاد كرد.

بهترين بازيكن: غلامرضا رضايي خريد با ارزش فولاد در نيم فصل دوم است كه با دو گل خود تأثير بسياري در اين پيروزي داشت البته او مي‌توانست كه خود را سه گله كند كه يك پنالتي را در دقيقه 90 از دست داد.

اتفاق ويژه: به جز اعتراض‌هاي مايلي‌كهن به داور برخورد مكرر و تند جلال مرادي ناظر سخت‌گير فدراسيون با خبرنگاران و دوربين‌چي‌ها مي‌تواند اتفاق ويژه باشد . مایلی کهن در لحظه اخطار به انصاری فر کنار زمین آمد و داور صحنه برای وی دقیق تو ضیح داد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید