نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سپاهان 2- ملوان صفر؛روز خوب یکه تازی
سپاهان با اين پيروزي 48 امتيازي شد و جايگاه خود را در صدر جدول تثبيت كرد. درست مثل عماد که یکه تاز جدول گلزنان است ملوان نيز با 33 امتياز در رتبه هشتم جدول رده‌بندي قرار گرفت....

گل: عمادرضا(3)،(84) سپاهان
ورزشگاه فولادشهر تماشاچي 10 هزارنفر
داور: سعيد مظفري
اخطار: حاج صفي،آل‌نعمه(سپاهان)

سپاهان: مهدي رحمتي،‌ محسن بنگر، هادي عقيلي، جلال حسيني، احمد آل‌نعمه(46 مهدي كريميان)، احمد جمشيديان،‌ محرم نويدكيا(86 حسين پاپي)،‌ مهدي جعفرپور، احساس حاج‌صفي، عمادرضا، فرزاد حاتمي(58 بهمن طهماسبي)
سرمربي:‌ اميرقلعه‌نويي

ملوان: مهدي رحيم‌زاده، سعيد سالارزاده، هادي تأميني، آلن باسيچ، بابك پورغلامي، محمد نصرتي(82 مهران جعفري)، دسوزا، پژمان نوري،‌ حسين ابراهيمي(70 آرش تورسيياني)، جلال رافخايي، آدريانو آلوز(86 محمد حيدري)
سرمربي: محمد پورغلامي

شرح گل‌:
1ـ 0(سپاهان):‌ در پي ارسال يك كرنل محرم نويدكيا با پاس كوتاه عمادرضا را صاحب توپ كرد و ضربه فني عماد تبديل به گل اول بازي شد.
2ـ0(سپاهان): پاس در عرض مهدي كريميان از درون محوطه جريمه با ضربه عمادرضا گل دوم و نهايي بازي را رقم زد.

بهترين بازيكن: در روزي كه بازيكنان سپاهان از فرم معمولي خود هم به دور بودند عمادرضا با دو گلي كه به ثمر رساند سبب شد سپاهان پيروز ديدار سخت با ملوان شود گويا عماد بهترين فصل بازي خود را پشت سرمي‌گذارد.

اتفاق ويژه: سعيد مظفري‌راد كه پس از ماه‌ها ديداري براي سپاهان را آن هم در حضور هواداران پرتعداد اين تيم سوت مي‌زد با واكنش خوب هواداران اين تيم مواجه نشد. مظفري كه بخصوص در مورد دو صحنه پنالتي براي ملوان و سپاهان زيرتيغ اتهام قرار دارد با شعار داور پرسپوليسي سپاهاني‌ها روبه‌رو شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید