نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پرسپوليس1 ـ راه آهن 0؛‌ اولين برد دايي با خليلي و حق‌وردي

حضوران 50 هزارتماشاچي بعد از شكست اين تيم در بوشهر اتفاق مهم اين بود و انگيزه برد قرمزها در مسابقه پربرخوردي كه سه امتيازش آنها را به پله سوم بازگرداند. پرسپوليس حالا 37 امتيازي است و اميدوار است نتيجه بازي فرداي استيل ـ استقلال به سود اين تيم تمام شود.

گل: محسن خليلي(14) براي پرسپوليس
ورزشگاه آزادي تماشاچي 50هزارنفر
داور: تورج حق‌وردي
اخطار:‌بادامكي، باقري، نوروزي(پرسپوليس)، نورمحمدي،كاميابي، كريمي(راه آهن)

پرسپوليس: عليرضا حقيقي، جلال اكبري، شيث رضايي، سپهر حيدري، عليرضا محمد، عادل كلاه‌كج، حسين بادامكي،‌كريم باقري(80 مهدي شيري)، حوار، هادي نوروزي(65 مجتبي زارعي)، محسن خليلي(95 تياگو)
سرمربي: علي دايي

راه آهن: مسعود همامي، عليرضا نورمحمدي، ابراهيم كريمي،‌ حسين كوشكي، محسن زاهدي(46 احمدمومن‌زاده)، ميلاد زيندپور، ابراهيم كريمي، حسين پاشايي، مجيد نورمحمدي(78 ايمان حيدري)، كمال كاميابي، ابوذر رحيمي، محمود آمنه(88 پيمان ميري)
سرمربي:‌ مهدي تاتار

شرح بازي:
اين يكي از پربرخوردترين مسابقات ليگ بود كه با نزديك به 50 خطا به پايان رسيد. مسابقه‌اي دشوار بين يك تيم مدعي قهرماني و تيمي كه براي فرار از سقوط مي‌جنگد. پرسپوليس در شرايطي فاتح اين بازي شد كه به نسبت بازي قبلي پيشرفت فوق‌العاده‌اي كرده بود. اما تركيب جديد و پرتغيير پرسپوليس به نسب بازي گذشته و بازي قبل‌تر كمي براي قرمزها دردسر درست كرد و آنها نيمه دوم را به سختي تمام كردند. شايد اگر اشتباه تأثيرگذار حق‌وردي نبود راه آهن مي‌توانست به گل تساوي هم برسد با اين حال اولين برد دايي با پرسپوليس اين اعتماد به نفس را به وي خواهد داد تا شيوه خود را با استرس كمتري در پرسپوليس حاكم كند. اين در حالي است كه راه آهن با پيروزي رقباي خود در انتهاي جدول به رده هفدهم سقوط كرد آنها تيم خوبي هستند اما مثل هميشه مي‌توانند از داوري و بدشانسي شكايت كنند.

شرح گل:
1ـ0(پرسپوليس): سماجت هادي نوروزي و دريبل نورمحمدي از گوشه چپ محوطه جريمه راه آهن توپ را به محسن خليلي رساند و او با كنترلي خوب با پاي راست در حالت نامتعادل از روي خط شش قدم توپ را وارد دروازه راه آهن كرد.

بهترين بازيكن: محسن خليلي با گلي كه در اين مسابقه به ثمر رساند سه امتياز براي پرسپوليس به ارمغان آورد او با تحرك داخلي و دائمي و يكي دو پاس خوب نشان داد كه به روزهاي آمادگي رسيده است.

اتفاق ويژه: خطاي هَند مسلم شيث رضايي در اوايل نيمه اول بايد راه آهن را صاحب يك ضربه پنالتي مي‌كرد كه داور از اين صحنه گذشت. مهدي تاتار در پايان مسابقه به تيم داوري تبريك گفت و اعلام كرد پرسپوليس در اين بازي با دو دروازه‌بان بازي كرده است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید