نمایش پست تنها
قدیمی 01-22-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پاس 2- صبا 1 ؛فرار دو پله ای پاس

پاس با این برد با ارزش دو پله بالا رفت و با 28 امتیاز به جای استقلال اهواز در رده دوازدهم قرار گرفت."هادي بلوري" تنها بازيکن بومي تيم پاس در اين ديدار با زدن يک گل و ارسال يک پاس گل موثرترين بازيکن اين ديدار بود و در پايان بازي، انبوه تماشاگر حاضر در ورزشگاه، وي را بر روي دستان خود به آسمان پرتاب کردند.

-داور: یدالله جهانبازی
اخطار: وریا غفوری ( پاس)،اخراج: وریا غفوری(90- پاس)

پاس همدان:سوشامکانی،وریا غفوری، همت عابدی نژاد، ساشا کلونیا، پوریا سیف پناهی، آرتور یادگاریان (80 پوریا قیدر)، روزبه شاه علی دوست، یدالله اکبری، هادی بلوری (85- مجید حیدری)، هادی اصغری، صابر میرقربانی(55- شهبازارکینوف)
سرمربی: اصغر مدیرروستا

صبای قم:ارشاد یوسفی، مرتضی اسدی، مرتضی کاشی، علیرضا لطیفی، جابرانصاری، ابوالفضل حاجی زاده، حمیدرضا فرزانه (90- احمدتقوی)، داود حقی، عباس محمدرضایی، کلمنتینو(64- امیرحسین فشنگچی)، محسن بیاتی نیا
سرمربی:رسول کربکندی

شرح گل ها:
یک – صفر(پاس): سانترهادی بلوری از جناح چپ روی پای هادی اصغری فرود آمد و او با یک ضربه گل اول تیمش را به ثمررساند.( دقیقه 28 )
2- صفر(پاس):ضربه کرنر را از جناح چپ اکبری به روی دروازه فرستاد و بلوری با ضربه سر آن را تبدیل به گل کرد. (دقیقه 39 )
2- یک(صبا): سانتر امیرحسین فشنگچی به محسن بیاتی نیا رسید و او با یک شوت اولین گل تیمش را وارد دروازه پاس کرد. (دقیقه65 )

بهترین بازیکن: هادی بلوری که با گلی که زد و یک پاس گل توانست این عنوان را بدست بیاورد.

اتفاق ویژه: هواداران همدانی در حمایت از سرپرست خود بابت مصاحبه ای که علیه امیرقلعه نویی انجام داده بود علیه سرمربی سپاهان شعار می دادند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید