01-25-2010
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اكران «هيچ»، «آتشكار» و «زمهرير» در سه شب
اكران «هيچ»، «آتشكار» و «زمهرير» در سه شب
خبرگزاري فارس: حبيب ايلبيگي از نمايش قطعي فيلم سينمايي «به رنگ ارغوان» به كارگرداني ابراهيم حاتميكيا در روز اول جشنواره خبر داد و گفت: فيلمهاي «هيچ»، «آتشكار» و «زمهرير» در سانس آخر سه شب مختلف جشنواره اكران ميشود.
حبيب ايلبيگي در گفتوگو با فارس خبر داد:
نمايش قطعي «بهرنگ ارغوان» و اكران «هيچ»،«آتشكار»و«زمهرير» در سه شب
خبرگزاري فارس: حبيب ايلبيگي از نمايش قطعي فيلم سينمايي «به رنگ ارغوان» به كارگرداني ابراهيم حاتميكيا در روز اول جشنواره خبر داد و گفت: فيلمهاي «هيچ»، «آتشكار» و «زمهرير» در سانس آخر سه شب مختلف جشنواره اكران ميشود.
به گزارش خبرنگار سينمايي فارس در پي انتشار خبري مبني بر اعلام زمان برگزاري نشست فيلمهاي روز اول جشنواره و عدم درج نام فيلم «به رنگ ارغوان» برخي از رسانهها با گمانهزني اعلام كردند كه احتمال عدم حضور به «به رنگ ارغوان» در جشنواره قوت گرفته است كه مدير روابط جشنواره اين شايعات خبري را تكذيب كرد.
ايلبيگي مدير روابط عمومي جشنواره بينالمللي فيلم فجر در گفتوگو با خبرنگار سينمايي فارس با اعلام اين مطلب گفت: فيلم سينمايي «به رنگ ارغوان» فردا در اولين سانس اولين روز جشنواره به نمايش درخواهد آمد اما نشست خبري اين فيلم برگزار نخواهد شد.
وي همچنين در خصوص نحوه نمايش سه فيلم سينمايي «هيچ»، «آتشكار» و «زمهرير» در جشنواره گفت: قرار است اين سه فيلم به همراه تعدادي از فيلمهايي كه در بخش خارج از مسابقه حضور دارند، در ساعت 22:30 و سانس ششم و پاياني جشنواره در سه شب مختلف به نمايش دربيايند كه در حال حاضر مشغول بررسي زمان نمايش فيلمها در جدول هستيم كه به احتمال فراوان فردا و با شروع كار سينمايي رسانهها، زمان نمايش اين فيلمها نيز به اهالي رسانه اعلام خواهد شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|