نمایش پست تنها
قدیمی 01-25-2010
SHeRvin آواتار ها
SHeRvin SHeRvin آنلاین نیست.
ناظر و مدیر بخش موسیقی و سینما

سپاسها: : 1,717

2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فوت و فن های سوار شدن به مترو (طنز)

فوت و فن های سوار شدن به مترو (طنز)

استفاده از هر ابزار و ماشین آلات و فن آوری مدرن، به فرهنگ خاصی نیاز داره؛ اما بعضی از چیها، به فرهنگ که نیاز نداره هیچ، به توانایی، تکنیک و مهارت های خاص وابسته است، مثل متروی خودمان.

خدا وکیلی فرهنگ، برای استفاده از مترو در کشور ما معنا نداره؛ چرا که تا بخوای به خودت بجنبی و باکلاس و از روی نظم وارد بشی، له شدی، رفته و تازه اگر نیفتادی پایین و برق ولتاژ قوی نگرفتت، مترو از روت رد نشد و زنده از زیر دست و پای مردم بیرون بیای، میتونی سوار بشی اونم لای در و با کمک مأمورای مترو.

از اونجا که بالاخره مدت مدیدیه که از سرناچاری با این ترن سریع السیر رفت و آمد میکنم و کارکشته شدم، میخوام به اون دسته از تازه واردها یه سری نکات یاد بدم؛ تا موقع سوار شدن به مترو، سربلند بیرون بیان و یه هویی غافل گیر نش، چون قیافه ی بعضیا رو که میبینی، واقعاً دلت می سوزه، بیچاره ها حسابی هول میکنن.

و اما نکته ها ...
1- توصیه میکنم دوستان قبل از رو آوردن به استفاده از مترو برای رفت و آمد، حتما یه دوره کلاس تکواندو، کاراته و جودو بگذرونن. (داشتن کمربند سیاه در حداقل 2تا از این رشته ها ضروریه).

2- توجه داشته باشین حتما باید مهارت کافی در استفاده از آرنج، کتف ها، انشگت های دست و پا داشته باشین تا در مواقع ضروری، از هول، لگد کردن پا، نیشگون، با زانو تو شکم رفتن و ... استفاده کنین. ( میتونین از تکنیک های خاصی که خودتون به مرور یاد میگیرین، استفاده کنین، البته اگه یکم زرنگ باشین.)

اما یکی دو نکته هم بعد از سوار شدن بگم...

1- استفاده از لباس ضد ضربه یا ضربه گیر برای خانوم ها و آقایون تو مترو ضروریه؛ چرا که یکی که ممکنه عصبانی باشه، دلش گرفته باشه، دعوایی چیزی با صاحب خونه، حال ندار باشه و خلاصه منتظر یه حرکت و حرفی باشه تا دق و دلیشو خالی کنه تو سرت و مشتی بزنه یا ناخنی بکشه و خلاصه حواستون باشه.

2- استفاده از ماسک در ابعاد هرچه بزرگ تر برای جلوگیری از خفگی به خصوص تو مواردی که مترو تو تونل گیر میکنه، از واجباته، چون بعضیا به هرحال شیر فلکه حمومشون خرابه و ممکنه حموم نکرده باشن یا بچه همراه داشته باشن، میگم که خدایی نکرده خفه نشیین.

3- عمرا اگه ادامه بدم. میدونین چند سال تلاش کردم اینارو یاد گرفتم؟ از اینجا خودتون برین دنبالش.

به نقل از نصیر دانشجو

and the roads becomes my bride

ویرایش توسط SHeRvin : 01-25-2010 در ساعت 02:30 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید