نمایش پست تنها
قدیمی 01-27-2010
EVAZI آواتار ها
EVAZI EVAZI آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید شما در ردیف کدام خوشه قرار دارید ......!!!!!! ( داستان طنز )

{جشن پتو
مرفهین جامعه
مقدمه :
بنده کارمند بازنشسته یک سازمان دولتی هستم ، ماهی 450 هزارتومان حقوق بازنشستگی می گیرم ، با دوتا پسر بزرگ بیکار، با یک دختر ویک نوه سیزده ساله ، جمعا شش نفر.
از دهم هر برج باد هوا تا اول برج بعد که حقوقکی برسد تا نانی سق بزنیم .

یکی از دوستانم که ماشاالله دوتا کارگاه و کارخانه دارد و وضع مالیش خدا را شکر بسیارخوب و شایدم در حد عالی باشد، زنگ زد وپرسید :
- ببینم ، شما جزو خوشه چندم هستید ؟
- خوشه ؟ ...... خوشه چیه ؟
- مگه خبر نداری ؟.... از نظر وضعیت مالی ، همه رو طبقه بندی کردن ، شماره کارت ملیتو به شماره 300000 پیامک بزن ، تا بهت بگن جزو خوشه چند هستی .
- آخه چطوری طبقه بندی کردن ؟ بر چه اساسی ؟
- از روی همون فرمهایی که برای دریافت یارانه پر کرده بودیم .
- آهان...... حتما شما جزو خوشه 100 هستی .
- ( خندید ) نه بابا ، سه خوشه بیشتر نیست ، من جزوه خوشه سوم هستم، یعنی جزو مرفهین جامعه .
- خوش به حالت ، حتما من جزوه خوشه منهای یک هستم .
- حالا تو زنگ بزن تا بفهمی .
وقتی عیال موضوع را فهمید آهی کشید و گفت :
- - فقط مونده بود آبرومون بره ، تا حالا با سیلی صورتمونو سرخ نگه داشتیم ، حالا همه می فهمند که ما جزو بیچارگان و ندارهاهستیم .
- حالا تو فکر میکنی ما جزو کدوم خوشه قرار می گیریم ؟
- من چه میدونم ، جزو بی پولها و ندارها
- به برادرم که در کرج کاسب است و مغازه ای و منزلی ویلایی دارد، تلفن زدم ، برادرم جزو خوشه دو بود .
- البته وضعیت مالی برادرم کجا و وضعیت بنده کجا ، خدا بیشتر بهشان بدهد .
- عیال گفت :
- - یه موقع زنگ نزنی ها ...........آبرومون میره
از شما چه پنهان ، مخفیانه نزد یکی از دوستانم رفتم و با تلفن همراهش پیامکی یواشکی به 300000 زدم ، جوابی که برایم آمد باورکردنی نبود، نزدیک بود از تعجب شاخ در بیاورم ، شاید هم درآورده ام ، چون یک برآمدگی روی سرم احساس میکنم .
بله درست حدس زدید ، خانواده ما در ردیف مرفهین جامعه قرار گرفته است ، یعنی خوشه سه هستیم ....!!!!
بابا ما جزو افراد مرفه جامعه بودیم و خودمون خبر نداشتیم . برای دادن این مژده به عیال مایوسم ، با عجله خودمو به منزل رسوندم و از همون جلوی در فریاد زدم :
- عیال مژده ، عیال مژده..... ما هم خوشه سه هستیم ، یعنی ما هم جزو مرفهین جامعه هستیم .
- عیال در حالیکه با عجله جلو می آمد گفت :
- هیسسسس...... چرا داد میزنی ؟ ........ بچه ها تازه خوابیدن ، یه موقع بیدار میشن شام میخوان ، هیچی نداریم ........ خوب گفتی وضعیت ما چیه ؟
- بغض گلویم را گرفت ، به آرامی گفتم :
- سه
- عیال گفت :
- چشم بسته غیب گفتی ، همه میدونند که وضعیت ما سه.....

EVAZI
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید