01-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
صبا 2- سپاهان 2؛ جنجال پنالتی دقیقه93
بازیکنان صبا اعتراض شدیدی به داوری این بازی داشتند اما در نهایت سپاهان با 49 امتیاز در صدر باقی ماند
ورزشگاه: یادگار امام (ره) تعداد تماشاگران: حدود 11 هزار نفر
داور: محسن قهرمانی
اخطارها: سیدجلال حسینی و آرماندوسا ( سپاهان)
اخراج: داود حقی (92- صبا)
صبای قم: ارشاد یوسفی، سهراب بختیاری زاده، مرتضی اسدی، مرتضی کاشی، حمیدرضا فرزانه،امیرحسین فشنگچی (78- محمدنوری)،علیرضا لطیفی، جابر انصاری، داود حقی،ابوالفضل حاجی زاده و محسن بیاتی نیا(60-عباس محمدرضایی)
سرمربی: رسول کربکندی
سپاهان : مهدی رحمتی، هادی عقیلی، محسن بنگر، سیدجلال حسینی، احسان حاج صفی، احمدجمشیدیان، محرم نویدکیا (77- فرزاد حاتمی)، مهدی کریمیان (56- آرماندوسا)، مهدی جعفرپور( 9- شاهین خیری)، ابراهیم توره و عمادرضا
سرمربی: امیرقلعه نویی
شرح گل:
یک- صفر(صبا): خطای بنگر روی فشنگچی را داور پنالتی گرفت و حقی این ضربه را تبدیل به گل کرد.(دقیقه 5 )
2- صفر(صبا): توپ ارسالی فشنگچی از جناح چپ و دفع ناقص رحمتی به فرزانه رسید و او با یک ضربه زیبا گل دوم تیمش را به ثمر رساند. (دقیقه 55 )
2- یک: سانتر آرماندوسا را توره با ضربه سر وارد دروازه صبا کرد.(دقیقه 80)
2-2: توپ ارسالی از ناحیه راست به اعتقاد داور با دستان حمیدرضا فرزانه برخورد کرد و پنالتی گرفته شد که پنالتی را هادی عقیلی تبدیل به گل کرد. ( دقیقه 93)
بهترین بازیکن: امیرحسین فشنگچی با درخشش فوق العاده اش نقش زیادی در پیروزی ارزشمند تیمش داشت و نشان داد که نیمکت نشینی های او در هفته های گذشته بی دلیل بوده است.
اتفاق ویژه: بعد از پنالتی ای که به سود سپاهان اعلام شد درگیری شدیدی انجام گرفت که مهم ترین آن میان احسان حاج صفی و محسن بنگر با خبرنگاران قمی بود و همین مساله باعث شد تا آنها شکواییه ای را علیه این دو بازیکن تنظیم کنند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|