نمایش پست تنها
قدیمی 01-28-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

فولاد 1 ـ‌ تراكتورسازي1؛ يك پنالتي ديگر هم هدر رفت!

شايد باور نكنيد اما بازيكنان فولاد يكبار ديگر يك پنالتي حساس ديگر را هدردادند تا مجيد جلالي سرمربي اين تيم در كنفرانس مطبوعاتي با ابراز ناباوري از اين اتفاق انگشت حسرت بگزد. اين پنالتي مي‌توانست در روز شكست مس و توقف شاهين بسيار به كار فولاد بيايد.

گل: محبي(14) تراكتور، احمدي(28) فولاد
ورزشگاه تختي اهواز تماشاچي 5 هزارنفر
داور: اسماعيل عامري
اخطار: موجيري، شيرزاد، سرلك(فولاد)، ابراهيم‌زاده(تراكتورسازي)

فولاد:‌حسين آشنا،‌ علي همودي،‌ مهدي چمن‌آرا، جابا موجيري، جواد شيرزاد،‌ كريم شاهوردي، سعيد رمضاني(80 كاوه رضايي)، سيامك سرلك، نادر احمدي(67 آرش افشين)، بختيار رحماني، ملادن بارتولويچ(72 سجاد فيض‌اللهي)
سرمربي: مجيد جلالي

تراكتورسازي:‌ مهدي ثابتي،‌ مجتبي تشريز، علي ميرشفيعيان، الوترائوره، مصطفي اكرامي،‌ مهدي كياني، مهرداد پولادي،‌ محمد باقر زعفراني(55 عليرضا جليلي)، محمدحسن ابراهيمي، فرهاد خيرخواه، امير محبي(68 مسعود ابراهيم‌زاده، 82 جاسم كرار)
سرمربي:‌ فراز كمالوند

شرح گل:
0ـ 1تراكتورسازي: امير محبي روي توپ‌سازي ميرشفيعيان با ضربه‌اي محكم گل اول بازي را رقم زد.
1ـ1 فولاد: ارسال ملادن بارتولويچ از جناح چپ و ضربه سر نادر احمدي تبديل به گل تساوي فولاد شد.

اتفاق ويژه: در دقيقه 19 داور يك پنالتي كاملا مشكوك به سود فولاد اعلام كرد كه ضربه سرلك توسط مهدي ثابتي مهار شد. نكته جالب ديگر خط‌كشي درون محوطه چمن بود كه از مسابقات راگبي كشور به جا مانده بود.

بهترين بازيكن: مهدي ثابتي دروازه‌بان تراكتورسازي با توجه به مهار يك ضربه پنالتي عنوان بهترين بازيكن زمين را از آن خود مي‌كند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید