01-28-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مقاومت سپاسي 1ـ استيل آذين2؛انتقام به سبك بازي رفت
استيل آذين در ورزشگاه خانگي مقاومت سپاسي به يك پيروزي با ارزش رسيد تا حميد استيلي علاوه بر اثبات جايگاه متزلزل خود به رتبه سوم جدول نيز صعود كند. اين انتقام نعل به نعل بازي رفت بود كه مقاومت با يك گل ديرهنگام آن را به تساوي كشيده بود
گل ها: محمد ايرانپوريان(20)مقاومت سپاسي، محمد غلامي(61) ، حميد شرفي(90+1)استيل آذين ورزشگاه حافظيه شيراز تماشاچي 7 هزارنفر داور: البرز حاجيپور
اخطار: غلامي، كريمي، محمدي(استيل آذين)،
مقاومت سپاسي: ناصر سالاري، محسن يساني، ميرهاني هاشمي، مجتبي صبري، عليمحمد دهقان، محمد ايرانپوريان(58 شهرام گودرزي)، مهرداد كريميان، بهنام افشه(74علي ممبيني)، سيامك كوهنورد، محمدصادق كرمي، امين متوسلزاده
سرمربي: داوود مهابادي
استيل آذين: حميد نشاطجو، علي آذري، مهدي محمدي، محسن شاهمرادي، لك چيرا، علي كريمي، حميد شرفي، محمداسماعيل نظر(25 رضا نوروزي)، محمد غلامي(4+90 كاظم برجلو)، حامدكاويانپور، محمدرضا مهدوي(35 اميرشاپورزاده)
سرمربي: حميد استيلي
شرح گل ها:
1ـ0(مقاومت سپاسي): اشتباه نشاطجو در خروج از دروازه و تكميل اين اشتباه توسط لك چيرا باعث شد تا ايرانپوريان با استفاده از ارسال كريميان دروازه بدون دروازهبان استيل آذين را باز كند.
1ـ1(استيل آذين): براي ارسالي كه از جناح راست در روي دروازه مقاومت سپاسي انجام شد محمد غلامي با ضربه سر گل تساوي بخش استيل آذين را به ثمر رساند.
2ـ1( استيل آذين): حركت طولي علي كريمي و پاس به عرض او به نورزوي رسيد و نوروزي با يك پاس پشت پاي عالي شرفي را صاحب توپ كرد و او گل پيروزي استيل را در دقايق پاياني به ثمر رساند.
بهترين بازيكن: اميرشرفي با تلاش بسيار در ميانه زمين تك گل حساس بازي را هم به ثمر رساند . ا. گل ديگري هم زد كه داور آن را خطا گرفت.
اتفاق ويژه(1): دقيقه 47 بازي بود كه خطاي مهدي محمدي بر روي متوسلزاده داور ضربه پنالتي اعلام كرد كه حميد نشاطجو با مهار اين ضربه اشتباه قبلي خود را كه منجر به گل حريف شد جبران كرد.
اتفاق ويژه (2): حدود دقايق 50 بازي بود كه امين متوسلزاده در موقعيت عالي به خاطر مصدوميت حميد نشاطجو كه روي زمين افتاده بود در حالي كه در موقعيت بالاي 90 درصد گل قرار داشت توپ را به بيرون زد تا ضمن انجام بازي جوانمردانه مورد تشويق تمامي بازيكنان حريف قرار بگيرد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|