نمایش پست تنها
قدیمی 04-06-2008
MaRVeL آواتار ها
MaRVeL MaRVeL آنلاین نیست.
تازه کار

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر

کعبي: 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم باندبازان پرسپوليس مى‌خواهند مرا خراب کنند!

حسين کعبى يکى از استثناهاى فوتبال ايران است. او که جوان‌ترين بازيکن تاريخ فوتبال ملى ايران محسوب مى‌شود، امروز به پرسپوليس برگشته و بر خلاف انتظار ما از باندهايى در پرسپوليس حرف مى‌زند که مشغول ضربه‌زنى به پرسپوليس هستند. حبيب کاشانى و افشين قطبى بايد با نگاه عميق‌ترى به اين واقعيت‌هاى تلخ نهفته در حرف‌هاى کعبى نگاه کنند. مصاحبه جنجالى ما را با حسين کعبى مى‌خوانيد:
بعد از دربى زودتر از همه بازيکنان سوار اتوبوس شدى و هيچ‌خبرى از تو نبود.
حال و حوصله درست و حسابى ندارم. اصلاً حواسم نبود که چه اتفاقاتى دور و اطرافم مى‌گذرد.
نظرت در مورد دربى چيست؟
دربى خوبى نبود و دو تيم نمايش خوبى از خود نشان ندادند. به قول على منصوريان زشت‌ترين دربى تاريخ بود.

نظر تو هم همين است؟
نه... نظر من اين است که مزخرف‌ترين دربى دنيا بود.
گويا راضى نيستي؟
نه... دلم براى آن هوادارانى مى‌سوزد که دلشان را به يک بازى زيبا خوش کرده بودند، اما بازى خوبى رقم نخورد و مردم از بازى لذت نبردند. در واقع 90 دقيقه مردم را سرکار گذاشتيم.
شما بازيکنان بايد زيبايى دربى را رقم مى‌زديد!
بازيکنان دستورات مربيان را اجرا مى‌کنند، دو تيم با سيستم دفاعى وارد زمين شدند و هر دو تيم ترسيده بودند.
مساوى به ضرر پرسپوليس بود يا استقلال؟
براى ما ضرر بيشترى داشت. اگر مى‌برديم کارمان خيلى راحت مى‌شد اما اين مساوى با باخت فرق نمى‌کند. اين تساوى خيلى بد شد و ضررش را در آخر ليگ خواهيم ديد.
استقلال چطور تيمى بود؟
استقلال مى‌خواست نبازد که نباخت، براى آنها که شانس چندانى براى قهرمانى ندارند، نباختن در دربى خيلى خوب بود. در ضمن آنها مربى بسيار خوبى دارند که انگيزه خوبى به استقلال داده است.
از قضاوت داور اسپانيايى راضى هستي؟
به غير از سه پنالتى که نگرفت در ساير دقايق عالى سوت زد.
آن صحنه که ماته به تو پاس داد، پنالتى بود؟
صددرصد پنالتى بود. تعجب کردم که چرا داور سوت پنالتى را نزد.
در طول دربى متوجه نشديم که در چه پستى بازى کردي!
از مربى تيم سئوال کنيد چون اين سئوال را بايد ايشان جواب بدهد.
قبل از بازي، اکثر استقلالى‌ها از زهردار بودن تو حرف مى‌زدند اما پست تو جايى نبود که بتوانى زهردار باشي.
من هافبک راست بودم، خودم دوست دارم در پست مهاجم بازى کنم، اما فعلاً مجبور هستم در اين پست بازى کنم.
برانکو و دنيزلى هيچ وقت تو را در اين پست قرار نمى‌دادند و کارآيى بيشترى داشتي.
درتيم ملى مهدوى‌کيا در هامبورگ بازى مى‌کرد و خيلى هم سرحال بود و من خودم هم قبول نمى‌کردم که مهدوى‌کيا ذخيره من باشد. برانکو مرا در دفاع راست بازى ‌داد و پاى من هم خيلى خوب ايستاد و بارها گفت که کعبى در دفاع راست بهترين است. من هم بهترين بازيهايم را انجام دادم. در بازيهاى باشگاهى هم مهاجم بودم. يادم هست زمانى که با پرسپوليس قرارداد بستم از دنيزلى پرسيدند که کعبى را کجا بازى مى‌دهى و دنيزلى گفت، پست بازى کعبى را در ديدار با استقلال مى‌بينيد. او مرا در دربي، مهاجم گذاشت و بهترين بازى را انجام دادم.
اين فصل اتفاقى افتاده که بازيهاى فصل قبل را نمى‌کني؟
اتفاق که زياد افتاده است آن هم از نوع عجيب و غريب، صحبت زياد است، اما الان زمان حرف زدن نيست.
فرق بين دنيزلى و قطبى چيست؟
من بازيکن هستم و وظيفه‌ام را انجام مى‌دهم. هرکس مربى باشد، من کارم را انجام مى‌دهم.
پس دليلش چيست حرفى بزن.
سال گذشته من از تيم الامارات آمدم و پرسپوليس را متحول کردم. من همان آدم هستم، تغييرى که نکرده‌ام، چطور بازيکن الامارات مى‌توانست پرسپوليس را متحول کند، اما بازيکن لسترسيتى نمى‌تواند.
مى‌گويند تو پول خوب از پرسپوليس گرفته‌اى و روى اين مسئله خيلى زوم کرده‌اند.
فوتبال خوب بازى مى‌کنم و پول خوب هم مى‌گيرم. فوتبالم قوى است و پول قوى هم مى‌گيرم. همه مى‌دانند که قيمت کعبى بالاست.
اما برخى با مبلغ قرارداد نيم فصل تو مشکل دارند.
آنهايى که با مبلغ قراردادم مشکل دارند از حسادت مى‌ميرند. بايد به آنها گوشزد کنم که حسادت بيمارى خطرناکى است. فوتبال من قوى است و پول خوبى هم مى‌گيرم. آنها هم بروند قوى شوند تا پول خوب بگيرند. من در آن چند ماهى که در اروپا بودم تجربه خوبى کسب کردم که کار خودم را بکنم و به کار ديگران کار نداشته باشم. به اينها هم توصيه مى‌کنم سرشان به کار خودشان باشد. مگر پول زيدان با پول بقيه يکى است؟!
گويا اين مسأله داخل زمين هم تأثير گذاشته است و اين طور ديده مى‌شود که برخى‌ها به توپ پاس نمى‌دهند؟
تيم مثل خانه آدم مى‌ماند و نبايد اتفاقاتى که در داخل تيم رخ مى‌دهد به بيرون درز کند. من اگر مشکلى هم داشته باشم، خودم حل مى‌کنم. در ضمن من تا به حال به اين مسايل توجه نکرده‌ام.
اما از شواهد و حرفهايى که زده مى‌شود، مشخص است که برخى در پرسپوليس دوست ندارند تو چهره اول تيم شوي.
نه... من اينطور فکر نمى‌کنم و برايم مهم نيست چهره اول باشم يا آخر، براى من اين مهم است که پرسپوليس نتيجه بگيرد و بتوانم براى تيم مفيد باشم اما دوست ندارم کسى پشت سر من حرف بزند.
مگر کسى حرف زده است؟
شنيده‌ام که چند نفر پشت سر من حرف زده‌اند. برايشان متأسفم که از رقابت خارج شده‌اند و پشت سر من حرف مى‌زنند.
قبول دارى که افت کرده‌اي؟
بله اما برمى‌گردم و جايگاهم را مى‌گيرم. باندى وجود دارد که مى‌خواهند مرا خراب کنند اما به آنها مى‌گويم که فوتبال کعبى آنقدر قوى است که خراب نمى‌شود.
اين پرسپوليس بهتر است يا پرسپوليس دنيزلي؟
من هنوز سه بازى براى پرسپوليس انجام داده‌ام. بگذاريد اين سؤال را آخر فصل پاسخ دهم.
الان اگر دوباره مى‌خواستى از لستر به ايران بيايي، باز هم پرسپوليس را انتخاب مى‌کردي؟
تيم اول من پرسپوليس است و به خاطر هواداران اين تيم به پرسپوليس آمدم. هميشه هواداران به من لطف دارند و آنها را دوست دارم. دوست دارم براى آنها جان بدهم اما اميدوارم آنها بدانند که براى کعبى اتفاقاتى افتاده است.
خيلى از مربى‌ها از جمله فيروز کريمى دوست دارند بازيکنى مثل تو داشته باشند. احتمال دارد که فصل بعد به تيمى بروى که خودت مى‌داني؟
من پرسپوليس را دوست دارم و ناراحت نيستم اما مى‌خواهم همه بدانند که ‌مى‌خواهند مرا خراب کنند. من براى اين به پرسپوليس برگشتم که با پرسپوليس قهرمان شوم.
دليل اين افت را بگو.
مى‌خواهند خرابم کنند.
پرسپوليس قهرمان مى‌شود؟
صددرصد. همه چيز براى قهرمانى مهياست. فقط بايد همه چيز را براى تيم بخواهيم.
و کعبى متحول مى‌شود؟
شک نکنيد.

منبع:صبح ورزش
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید