01-30-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
برنامهای جدید که صدای گریه کودکان را ترجمه میکند
از این به بعد در صورتی که صدای گریه کودکان اطراف شما بلند شد، شاید مجبور باشید آنها را به سمت گوشیهای آیفون خود بگیرید! چرا که محققان اسپانیایی به تازگی اپلیکیشنی (app) برای آیفون طراحی کردهاند که قادر است صدای گریه کودکان را به آنچه که برای بزرگسالان قابل فهم باشد، ترجمه کند. محققان سازنده این برنامه ادعا میکنند پس از حدود 10 ثانیه گریه کودک، این نرمافزار به شما میگوید که دلیل اصلی گریه وی چیست: گرسنگی، خستگی، بیحوصلگی ، عصبی بودن، نیاز به خواب و یا ناراحتیهای دیگر.
در حالی که میزان اعتبار نتایج ارائه شده ممکن است برای برخی از افراد کاملاً بیمعنی به نظر برسد، اما تحقیقات دانشمندان حکایت از آن دارد که معنی و مفهوم خاصی پشت گریه کودکان نهفته است.
«جیمی فریشتات»، یک متخصص اطفال در این زمینه میگوید: «کودکان گریه میکنند، این اصلیترین راه ارتباطی آنها است».
شرکت تولیدکننده این نرمافزار در عین حال به کاربران هشدار داده است که این فنآوری تنها برای کمک به والدین کودکان به منظور فهم خواسته کودک طراحی شده است و نمیتواند جایگزینی برای پزشک باشد.
سازندگان این برنامه که «Cry Translator» نام دارد، دقت آن را 96 درصد عنوان کردهاند. قیمت این اپلیکیشن در حال حاضر، 17.99 پوند است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|