نمایش پست تنها
قدیمی 02-01-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

2 بازيکن عراقي در استقلال اهواز
باشگاه استقلال اهواز با استفاده از تعطيلي ليگ برتر دو بازيکن مطرح عراقي را به ترکيب تيمش اضافه خواهد کرد. عبدالوهاب ابوالهيل که از فولاد خوزستان جدا شده است به همراه جهاد مرحال الزگاني، هافبک نفوذي و گلزن تيم کرکوک عراق به تمرينات استقلال اهواز اضافه مي شوند تا در صورت توافق نهايي با مديران اين باشگاه در 8 هفته پاياني و حساس ليگ برتر به ميدان بروند. ابوالهيل اولين بار با پيراهن استقلال اهواز وارد ليگ برتر ايران شد.

استقلالي ها در برج ميلاد!
اعضاي تيم فوتبال استقلال در ضيافت ناهاري که در برج ميلاد برپا شد شرکت کردند. در اين مراسم که ديروز در مجموعه برج ميلاد تهران برگزار شد، بازيکنان استقلال در سالن Vip گرد هم آمدند و پس از صرف ناهار غلامحسين مظلومي، مدير تيم به نمايندگي از باشگاه استقلال براي آنان سخن گفت. استقلالي ها سپس به محوطه برج ميلاد رفتند و پس از توضيحات راهنما در سالن ورودي برج راهي بالکن برج ميلاد در ارتفاع 295 متري برج ميلاد شدند.

برازيليا:نه رفتنم با خودم بود نه بازگشتم
مهاجم برزيلي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نه رفتنم به اختيار خودم بود و نه بازگشتم.
وسلي برازيليا افزود: در حال حاضر به صورت اختصاصي تمرين مي کنم تا به مرز آمادگي مطلوب و شرکت در تمرينات گروهي برسم. تمام تلاشم را مي کنم تا در کوتاهترين زمان آماده شوم تا بتوانم در ترکيب تيم بازي کنم. خوشحالم که علي دايي متوجه من بود و تصميم گرفت به پرسپوليس برگردم. برازيليا درباره داربي پرسپوليس برابر استقلال، گفت: در مدتي که براي پرسپوليس بازي کردم با تمام وجودم کار کردم؛ دوست داشتم در شرايطي به اين تيم برمي گشتم که مي توانستم در بازي داربي مقابل استقلال بازي کنم. حتي يک دقيقه بازي کردن در اين مسابقه براي من ارزش زيادي دارد. در ديدار رفت براي پرسپوليس به ميدان رفتم و شرايطي که از حريف جلو بوديم و مي توانستيم برنده باشيم اما طعم خوش پيروزي در دقايق انتهايي برايمان تلخ شد.

زرينه: باقري به دليل خستگي تمرين نکرد
کريم باقري در تمرين ديروز پرسپوليس حضور پيدا نکرد و تنها با لباس شخصي دقايقي با دايي به گفتگو پرداخت.پزشک پرسپوليس در اين باره اظهار داشت: باقري هيچ مصدوميتي ندارد و فقط به دليل خستگي با اجازه دايي تمرين نکرد.فريد زرينه درباره مصدوميت کلاه کج گفت: مصدوميت اين بازيکن کاملاً رفع شده است. براي داربي بدون هيچ مصدومي آماده هستيم و اميدواريم تا پيش از داربي اتفاق خاصي نيفتد.

الهام در ابومسلم !
قائم مقام باشگاه ابومسلم گفت: کار سختي براي بقا در ليگ برتر داريم و بايد از 9 ديدار باقي مانده در 6 مسابقه برنده شويم.محمدرضا عباسي در گفتگو با فارس در مورد وضعيت ابومسلم اظهار داشت: متأسفانه بايد قبول کنيم بضاعت تيمي ما همين است و مظلومي هم هر چقدر در ترکيب تيم جابه جايي انجام مي دهد باز هم مشکل داريم و براي بقا در ليگ برتر کار بسيار دشواري پيش رو داريم.وي با اشاره به حضور يک بازيکن جديد در تمرينات اين تيم گفت: هافبکي از ازبکستان در تمرينات تيم حاضر است و مي گويند سابقه عضويت در تيم ملي ازبکستان را هم دارد. اسم کوچک او «الهام» است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید