نمایش پست تنها
قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

استقلال اهواز1 ـ راه آهن3؛ آبي ها بوي سقوط مي دهند

در روزي كه استقلال اهواز فرصت‌هاي زيادي براي گلزني داشت تيم راه آهن با استفاده از اشتباهات فاحش دروازه‌بان استقلال توانست از اندك موقعيت‌هايش به سه گل برسد. اين باخت استقلال اهواز را به مثلث انتهاي جدول فرستاد.

گلها: آمنه(6)، باجلان(48)، عابدي(2+90) براي راه آهن، ميداودي(56پنالتي) براي استقلال اهواز
ورزشگاه تختي اهواز، تماشاگر 2 هزارنفر داور: احمد صالحي
اخطار: نورمحمدي،كوشكي، ترائوره، (راه آهن)، ماكسيمو،متوري(استقلال اهواز)

استقلال اهواز: نادر غبيشاوي، امير شرفي، محمد كوتي، ماكسيمو، جواد رزاقي، حسين ماهيني، رضا معقولي(46 محمد متوري)، مصطفي بيژني(70 مهدي دغاغله)، امير خليفه اصل(46 محمد فعال)، اسماعيل شريفات، ميلاد ميداودي
مربي:‌ افشين كمايي

راه آهن: مسعود همامي، ابراهيم كريمي، عليرضا نورمحمدي، عيسي ترائوره، ابوذر رحيمي، مجيد باجلان(80 محسن زاهدي)، ايمان حيدري(64سعيد عابدي)، ميلاد زنيدپور، حسين پاشايي، محمود آمنه(73مجيد نورمحمدي)، حسين كوشكي
سرمربي: مهدي تارتار

شرح گل:
1ـ0 (راه آهن): در دقيقه 6 محمود آمنه بازيكن سوري راه آهن از فاصله 20 متري با ضربه زميني به گوشه راست دروازه استقلال اهواز گل اول را به ثمر رساند.
2ـ0(راه آهن): دقيقه 48 ضربه زميني و كم جان مجيد باجلان روي اشتباه عجيب نادر غبيشاوي از بين پاهاي اين دروازه‌بان وارد دروازه شد.
2ـ1(استقلال اهواز): دقيقه 56 خطاي حسين پاشايي روي اسماعيل شريفات تبديل به پنالتي شد كه ميلاد ميداودي اين ضربه را تبديل به گل كرد.
3-1(راه آهن):فريد عابدي با دروازه‌بان استقلال تك به تك شد و با ضربه زميني گل سوم را به ثمر رساند.

اتفاق ويژه: ايمان حيدري بازيكن تعويضي راه آهن هنگام خروج از زمين به مهدي تارتار توهين كرد و بلافاصله وارد رختكن شد كه نماينده فدراسيون فوتبال به همين دليل كارت بازي اين بازيكن را مصادره كرد. ضمن اينكه هواداران تيم استقلال اهواز پس از باخت 3 بر يك مقابل راه آهن عليه شهرام شفيع زاده شعار دادند و با سردادن شعار " شفيع زاده حيا كن استقلال را رها كن " اعتراض خود را نشان دادند.اعتراض هواداران استقلال اهواز فقط به مديرعامل اين تيم ختم نشد و آنها عليه هيات فوتبال و حميد رمضاني نيز شعار دادند.

بهترين بازيكن: ميلاد زنيدپور هافبك خوزستاني راه آهن كه پايگذار دو گل اين تيم بود بهترين بازيكن مسابقه لقب گرفت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید