02-03-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پاس صفرـ شاهين يك؛ همداني ها: شاهين ناجي شاهين شد!
محمود ياوري يك پاسي قديمي است كه با برد در اين بازي درس خوبي به شاگرد با استعدادش اصغر مديرروستا داد. البته همدانيها مثل استيلآذينيها عقيده دارند كه اين برد بدون تصميم داور به دست نميآمد. شاهين با اين برد 30 امتيازي شد و به نوار موفقيتهاي پاس پايان داد.
گل: محمد احمدپوري(20)
ورزشگاه شهداي قدس همدان تماشاچي 5 هزارنفر
داور: شاهين حاجبابايي
اخطار: روشنگر، كياني(شاهين) اركينوف، ميرقرباني(پاس)
پاس: سوشا مكاني، رحمت عابدينژاد، ساشا كونيجا، مجيد حيدري، پويا سيدپناهي(84 باقر ميرقرباني)، آرتور يدگاريان، روزبه شاهعليدوست، هادي بلوري(63 اويس كردجهان)، ووريا غفوري(70 اميد ابوالحسني)، شهباز اركينوف، هادي اصغري
سرمربي: علي اصغر مديرروستا
شاهين بوشهر: مجتبي روشنگر، جمال حقشناس، حبيب هوشيار، محسن حميدي، محسن ايراننژاد، مهدي نوري، مهدي كياني، محمدرضا سليماني(77 ايوان پترويچ)، بهادر عبدي، محمد احمدپوري(88 رضا بازياري)، محمدناصر شكرون(59 منصور تنهايي)
سرمربي: محمود ياوري
شرح گل :
بازي در دقايق ابتدايي به طور متعادل دنبال ميشد تا اينكه بوشهريها در يك ضدحمله با استفاده از سرعت بالاي احمدپوري به گل رسيدند. تلاشهاي پاس در دقايق باقيمانده از بازي براي به ثمر رساندن گل تساوي بينتيجه ماند و شاهينيها به خوبي توانستند بازي را اداره كنند. در آخرين دقايق وقتهاي تلف شده در نيمه دوم شاهين حاجبابايي داور مسابقه از خطاي پنالتي مقرض روي باقر ميرقرباني گذشت و صحنه را خطاي داوينگ ميرقرباني تشخيص داد تا شاهين به نوعي ناجي شاهين شده باشد.
شرح گل:
1ـ0 (شاهينبوشهر): پاس در عمق مهدي كياني پشت دفاع پاس به محمد احمدپوري رسيد كه او در يك موقعيت تك به تك دروازه پاس را گشود.
اتفاق ويژه: 20 هوادار بوشهري در ورزشگاه قدس همدان حاضر بودند كه صداي تشويق آنها بيشتر از 5 هزار هوادار همداني به گوش ميرسيد. اين هواداران بوشهري 90 دقيقه يك صدا تيمشان را تشويق كردند.
بهترين بازيكن: محمد احمدپوري مهاجم شاهين با فرصتطلبي خود توانست يك گل سه امتيازي براي تيمش به ثمر برساند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|