نمایش پست تنها
قدیمی 02-03-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پرسپوليس2 ـ استقلال1؛ شكست طلسم با شوت استثنايي كريم

بعد از چند سال بالاخره طلسم تساوي‌هاي داربي شكسته شد. اين مسابقه‌اي بود كه با اشك‌هاي علي دايي به پايان رسيد، مسابقه‌اي نه چندان جذاب و پر از اشتباه بود كه سرانجام با درخشش فردي كريم باقري نتيجه‌اي غير از مساوي در آن بجاي گذاشته شد.

گل‌ها: فرهاد مجيدي(16)، براي استقلال و هادي نوروزي(36) و كريم باقري(86)، براي پرسپوليس
ورزشگاه آزادي، تماشاچي 70 هزارنفر
داور: سعيد مظفري
اخطار:بادامكي(پرسپوليس)، كاظمي، برهاني، اميرآبادي(استقلال)

پرسپوليس: عليرضا حقيقي، حميد علي‌عسگر، سپهر حيدري، شيث رضايي، ابراهيم شكوري، عادل كلاه‌كج، حسين بادامكي، كريم باقري، هادي نوروزي(مجتبي زارع 70)، حوارملامحمد، محسن خليلي(نبي باقري90)
سرمربي: علي دايي

استقلال: وحيد طالب‌لو، مهدي اميرآبادي، حنيف عمران‌زاده، هادي شكوري، خسرو حيدري، فابيو جان واريو، حسين كاظمي، سياوش اكبرپور(آرش برهاني68)، فرهاد مجيدي، سيدمهدي سيدصالحي
سرمربي: صمد مرفاوي

شرح گل:
0ـ1(استقلال): پاس عمقي خسرو حيدري و اشتباه سريالي دو مدافع پرسپوليس كه به جاي دفع توپ زمين خوردند، فرهاد مجيدي را صاحب توپ كرد و او در شرايط تك به تك توپ را از ميان پاهاي حقيقي به داخل دروازه قل داد.
1ـ1(پرسپوليس): فرار عمقي حميدرضا علي‌عسگر و اشتباه اميرآبادي با پاس عسگر توام شد و هادي نوروزي بدون مزاحمت از مركز محوطه شش قدم دروازه استقلال را گشود.
2ـ1(پرسپوليس): يك سوپر گل. كريم باقري توپ را از حوارملامحمد گرفت و با ضربه‌اي استثنايي دروازه استقلال را از فاصله 30 متري باز كرد. روي اين گل اشتباه طالب‌لو بي‌تأثير نبود.

اتفاق ويژه: درگيري لفظي و شديد بين شيث رضايي و عليرضا حقيقي كه با دشنام‌هاي بالاي 18 سال كاپيتان دوم پرسپوليس توام بود، نقطه تاريك مسابقه‌اي بود كه سرانجام طلسم تساوي‌ها در آن شكسته شد.

بهترين بازيكن: شايد هيچ كدام از بازيكنان را نتوان به عنوان بهترين انتخاب كرد چرا كه تعداد اشتباهات فردي مثل همه بازي‌هاي قبل دربي بالا بود و هيچ بازيكني در اين شرايط درحد بهترين ظاهر نشد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید