نمایش پست تنها
قدیمی 02-04-2010
سربه هوا آواتار ها
سربه هوا سربه هوا آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 4

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر

ســــــــــــلام به همه
سلامت و دلخوش باشین همیشه . . .

من یه مدتی میشه که با این تاپیک مشکل دارم دوستان دقت کنین به حرفام من با شخص خاصی مشکلی ندارم فقط دارم در مورد خود تاپیک حرف میزنم پس خدای نخواسته سوتفاهمی برای کسی پیش نیاد چون دلم میخواد تاپیک هدفمند و سازنده باشه .
با توجه به مطالبی که توی تاپیک پست میشن ( البته اگه بشه مطلب حسابشون کرد ) بیشتر پست ها تبدیل شدن به سلام و احوال پرسی و حرفهای روزمره که بنده ی نوعی ماشینوار وقتی از خونه بیرون میزنم کلی از این حرفا میزنم و میشنوم خلاصه بگم به نظر من خیلی از پستها جاشون اینجا نیست و بیشتر به محیط چت میخوره تا فروم . عقل سلیم آداب معاشرت و نشون دادن ادب و احترام رو به تنهایی رد نمیکنه و منم نمیگم که احوال همدیگه رو نپرسیم ولی نه دیگه اینجوری باشه که اغلب پستها فقط شدن سلام دادن ، ما به همدیگه وصل هستیم و به افکار و احساسات همدیگه نیاز داریم و باید با هم در ارتباط باشیم .
بهتر نیست به صورت مشورتی یه موضوع خوب انتخاب کنیم و در موردش حرف بزنیم ؟ حیف نیست وقتی توی شهر محل زندگی ما انواع مشکلات آزارمون میدن خودمون رو بسپریم به روزمرگی و به راحتی از کنارشون رد بشیم و مثل آدمای بدون درد بیایم اینجا پست بزنیم که فقط و فقط به هم سلام کرده باشیم ؟
قطعا ً ما آدمای بیتفاوتی نیستیم و نمیخوایم که باشیم ، بیاین به کمک همدیگه برای بیشتر شدن کیفیت زندگی ( حداقل زندگی خودمون و اطرافیانمون ) و بالا بردن سواد فرهنگی و علمی مردمان شهر کرمانشاه موضوعات مناسبی رو در پیش بگیریم . شاید ایجاد تغییر در بسیاری از مسائل مشکل ساز در این شهر به راحتی ممکن نشه و زمان زیادی ببره ولی بلاخره که چی ؟ باید یه کاری بکنیم یا نه ؟
شاید به نظر بیاد که حرف من جاش توی این تاپیک نباشه و موضوعات خیلی جدی و شاید خشک رو باید در جای دیگه ای پست میکردم ، اما من میخوام در مورد شهرم حرف بزنم ، با همشهریهای خودم حرف بزنم و ازشون کمک بخوام به نظر خودم بهترین جا برای مطرح کردنش همینجا بود .
ببخشید که حرفام طولانی شد ، روی حرفام فکر کنین و نظر بدین لطفا ً .
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید