نمایش پست تنها
قدیمی 02-15-2010
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر

زندگينامه: منصور پورحیدری (1324-)

منصور پورحیدری بهمن سال 1324 يه دنيا آمد
تيم فوتبال دارايي نخستين باشگاه رسمي پورحيدري در سن 17 سالگي بود و در سال 1345 به تاج (استقلال) آمد و تا سال 1354 به طور رسمي بازي کرد و از آن به بعد در کسوت کمک مربي، سرمربي و مدير فني در خدمت استقلال بود.

پست پورحیدری دفاع راست بود و 9 سال در تيم تاج (استقلال) بازي كرد و با اين تيم در سال 1349 عنوان قهرمانی باشگاه‌های آسیا را کسب کرد.

پورحیدری همچنین در مقام بازیکن به 3 عنوان قهرمانی باشگاه‌های تهران، قهرمانی باشگاه‌های ایران، قهرمان جام دوستی و اتحاد، سه دوره قهرمان جام میلزهند و کسب مقاوم سومی جام باشگاه‌های آسیا دست یافته است.

وي با 5 دوره حضور در رقابت‌های آسیایی با 32 مسابقه به عنوان سرمربی، رکورددار تاریخ باشگاه استقلال است.

در اين 5 دوره، یک مقام قهرمانی، یک مقام نایب قهرمانی و یک مقام سومي جام باشگاه‌های آسیا و همچنین دو مقاوم چهارمي جام در جام باشگاه‌های آسیا را با تيم استقلال در كارنامه دارد.

پورحیدری در 309 مسابقه رهبری استقلال را با حکم سرمربیگری بر عهده داشته و 81 بار نيز به عنوان مربی در خدمت آبی پوشان بوده و همچنین رکورددار بازی‌های آبی و قرمز است.

منصور پورحیدری باسابقه‌ترین مربی ایراني است و سرمربیگري تيم‌هاي استقلال تهران، الاهلي دوبي، پاس همدان و تيم ملي فوتبال كشورمان را در كارنامه دارد.

افتخارات دوران مربیگری منصور پورحیدری:

سه دوره قهرمانی باشگاه‌های تهران
دو دوره قهرمانی در رقابت‌های جام آزادگان
نایب قهرمانی جام باشگاه‌های آسیا
دو دوره قهرمانی جام حذفی ایران
قهرمانی در جام باشگاه‌های آسیا در سال ۱۹۹۰
قهرمانی در بازی‌های آسیایی سال 1998 به همراه تیم ملی فوتبال ایران
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید