02-15-2010
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
زندگينامه: حشمت مهاجراني (1318-)
در كوچه پسكوچههاي مشهد بزرگ شد و دنبال توپ گرد دويد و دويد تا رسيد به تهران. او پرافتخارترين مربي ملي ايران است.
حشمت مهاجراني 68ساله است. 2 دختر به نامهاي لادن و ليلي دارد. با زري شيخان، 40 سال پيش ازدواج كرده است و حالا 2 نفري بعد از 25 سال به ايران برگشتهاند تا اينجا زندگي كنند. او در اين سالها 2 بار به ايران آمده است.
آنها سالها در دوبي، آمريكا، قطر و كانادا زندگي كردهاند. خانم شيخان ميگويد: «آرزوي من بازگشت به ايران بود».
مهاجراني براي ايرانيها نام بزرگي است. سالهاست كه بسياري از ما فكر ميكنيم اگر او مربي تيم ملي بود، راههاي زيادي را ميرفتيم. بالاخره، دوستي او با علي پروين، مهاجراني را به ايران كشاند. او قرار است مسئول مدرسه و آكادمي فوتبال «گردآذين»- كه زيرمجموعه شركت استيلآذين است- شود.
بعد از بازگشت به ايران يك ماه در هتل لاله ساكن بودند تا راهي خانه دوستشان شدند و بعد از مدتي در همان ساختمان، آپارتماني گرفتند. خانم شيخان ميگويد: «حالا بايد بروم وسيله بگيرم؛ آپارتمان خالي است». وقتي اين مصاحبه را ميگرفتيم، ليلي 4 روز بود كه به تهران رسيده بود. خانم شيخان ميگويد: «ميخواهم همه جا را نشانش بدهم؛ از تجريش و دربند شروع ميكنم».
لي لي يك سال و نيم داشته كه از ايران رفته اما فارسي را خوب حرف ميزند. مادرش ميگويد كه مدتها با او روي زبان فارسي كار كرده تا بتواند خوب حرف بزند. خانه آنها هر جاي دنيا كه بوده حرف اولش فوتبال بوده. مهاجراني درباره فوتبال ديدن ليلي ميگويد: «خيلي فوتبال نگاه ميكند، آن هم به خاطر مسائل تكنيكياش. گاهي من به او ميگويم بزن يك كانال ديگر، يك چيز ديگر ببينيم». اما برنامه مورد علاقه خانم شيخان سريالهاي ايراني است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|